Google Pixelbook. După telefoane, Google intră puternic şi pe piaţa de laptopuri

Data: 4/10/2017 | Autor: .

Google Pixelbook. După telefoane, Google intră puternic şi pe piaţa de laptopuriGigantul Google pregăteşte lansarea, odată cu noua generaţie de smartphone-uri Pixel 2, a laptopului hibrid Pixelbook. Gadgetul va oferi specificaţii de ultimă generaţie, iar preţul va fi pe măsură, de peste 1100 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Unul dintre distribuitorii gadgeturilor Google, Synnex, a listat deja specificaţiile noului laptop Google Pixelbook.

Potrivit informaţiilor prezentate de AndroidCentral, gadgetul va avea un look similar cu Apple Macbook Pro şi va include un ecran de 12,3 inchi, cu touchscreen şi cu un stylus cu care utilizatorii vor putea scrie şi desena pe displayul care, cel mai probabil va avea o rezoluţie 2560 x 1700 pixeli şi un apect 3:2.

Google Pixelbook va fi propulsat de un procesor Intel Core i5 de generaţia a VII-a şi va fi disponibil în trei variante de stocare, de 128GB, 256GB şi 512GB.

Nu se ştie, pentru moment, ce fel de memorie şi placă video va avea laptopul însă, având în vedere configuraţia hardware, cel mai probabil va include minim 4-6 GB de RAM.

Rămâne de văzut, de asemenea, dacă Google Pixelbook va rula Windows sau sistemul de operare de pe Chromebook-uri. Având în vedere însă specificaţiile hardware şi mai ales preţul, cel mai probabil vom vedea Windows 10 în versiunea Pro.

Potrivit surselor, Pixelbook ar urma să coste 1199 de dolari în versiunea de 128 GB şi 1749 dolari pentru cea de 512 GB. Pixelbook Pen va fi vândut separat, la preţul de 99 dolari.