Happy Night. Cum sa navighezi noaptea gratuit pe Orange

Data: 15/10/2012 | Autor: .

Clientii Orange care detin un abonament Colibri pot naviga gratuit in intervalul orar 00:00-7:00, cu ajutorul optiunii Happy Night.

Potrivit unui comunicat al operatorului, dat publicitatii luni,  clientii care achizitioneaza sau prelungesc contractul pentru un abonament Colibri, inclusiv Colibri 8, Colibri 10, Colibri 13 si Colibri Young, in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie, vor beneficia gratuit de optiunea Happy Night pe parcursul intregii perioade contractuale.

In cadrul promotiei,Orange ofera modemuri la preturi incepand de la 0 euro. Cu ajutorul acestora, utilizatorii au acces la internet mobil la viteze 3G in toatatarasi la viteza H+ in 260 de localitati dintara.

In curand, clientii Orange vor putea achizitiona si un nou modem Wi-Fi, Air Net H+, care permite conectarea simultana a pana la 5 utilizatori. Acoperirea nationala 3G ofera viteze de download de pana la 14,4 Mbps, iar in localitatile cu acoperire H+ clientii Orange beneficiaza de viteze de download de pana la 43,2 Mbps.

Mai multe detalii aflati de aici