HBO GO, concurenţă pentru Netflix. Te poţi abona pentru 20 de lei pe lună

Data: 14/11/2017 | Autor: .

HBO GO, concurenţă pentru Netflix. Te poţi abona pentru 20 de lei pe lunăDupă ce Netflix a câştigat o cotă importantă de piaţă în România, HBO vine cu o ofertă alternativă, foarte atractivă. Pentru 19,99 lei pe lună, puteţi să urmăriţi serialele şi filmele de pe HBO GO, pe telefon, smart TV, laptop sau PC, fără să mai fie nevoie să aveţi abonament la o reţea de televiziune prin cablu, relatează GadgetReport.ro

Pentru a testa serviciile HBO GO, aveţi la dispoziţie o lună de vizionare gratuită. Oferta este disponibilă pe site-ul www.hbogo.ro.

Pentru a vedea cele peste 4000 de filme şi seriale disponibile pe HBO GO, trebuie să vă realizaţi un profil de utilizator, cu adresa de email şi o parolă, iar pentru confirmarea abonamentului trebuie să introduceţi datele de pe un card bancar. Plata abonamentului, de 19,99 lei pe lună, se va face automat.

Abonamentul se validează în câteva minute, astfel că puteţi să urmăriţi filmele de pe HBO imediat, logându-vă cu user-ul şi parola. Din setări puteţi să opriţi oricând abonamentul la HBO GO, fără niciun cost suplimentar.

Pentru moment, puteţi vedea HBO GO numai pe desktop, laptop, Pc, console de jocuri şi smart TV.

Aplicaţia de smartphone HBO GO nu a fost încă actualizată, pentru a include şi această nouă variantă de abonament, dincolo de cele asociate operatorilor de televiziune. Cel mai probabil, în următoarele ore, HBO va lansa un update pentru aceasta, aşa cum a făcut, de altfel, pentru smartTV-uri.

Alternativa la HBO GO o reprezintă Netflix care oferă mii de filme şi seriale, cu subtitrare în limba română, prin intermediul paginei de internet şi a aplicaţiilor dedicate pentru telefon, laptop, PC, smart TV şi console de jocuri.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.

Dacă vrei seriale bune, ai de unde alege. Îţi propunem câteva dintre cele mai interesante – Peaky Blinders, Crown, Ray Donovan, Designed Survivor şi Black Mirror. La capitolul filme, pe Neflix ai de ales între mii de producţii, pe care poţi să le selectezi în funcţie de preferinţe.

De ce merită Netflix. 5 seriale excelente, cu subtitrare în limba română