HBO, teaser pentru episodul al doilea din Game of Thrones Sezonul 6

Data: 27/04/2016 | Autor: .

Game of Thrones sezonul 6

HBO a lansat un teaser pentru episodul al doilea din Game of Thrones Sezonul 6.Clipul a devenit viral pe internet, adunand peste 1,8 milioane de vizualizări în numai câteva ore de la lansarea oficială. Episodul 2, intitulat „Home”, va fi difuzat duminică, 1 mai, la ora 4:00, şi luni, 2 mai, la ora 20:00.

Dacă în primul episod al sezonului VI, Ramsay Bolton, fiul bastard al Lordului Roose Bolton, recent recunoscut ca urmaş, şi moştenitor legitim al Winterfell-ului din Nord, pare a fi extrem de mânios că şi-a ratat şansa de a realiza alianţe potenţiale în Nord, în cel de-al doilea, plănuieşte să cucerească printr-un atac-surpriză Castle Black, în dorinţa de a o readuce pe Sansa Stark, cea care a fost siluită să se căsătorească cu el, la Winterfell.

Între timp, Arya, încă oarbă, îşi adună puterile pentru a face faţă provocărilor dure al reeducării sale, iar Bran Stark, se va întoarce şi el în cel de-al doilea episod din Game of Thrones Sezonul 6, după o îndelungată absenţă, ultima sa apariţie fiind la finalul sezonului IV.

Pe de altă parte, în al doilea episod din Game of Thrones Sezonul 6,  Cersei întâmpină rezistenţa ostaşilor care au primit ordine stricte din partea Regelui Tommen, fiul său, iar Tyrion Lannister face cunoştinţă cu focul mistuitor al dragonilor.