HP Dragonfly Folio G3. Tabletă și laptop în același timp

HP Dragonfly Folio G3. Tabletă și laptop în același timp

HP a lansat HP Dragonfly Folio G3, un laptop-tabletă care dispune și de un stylus special. Stiloul se atașează magnetic la dispozitiv, are trei butoane programabile și se poate încărca wireless complet în 30 de minute. Utilizatorii pot folosi stiloul pe ecranul HP Dragonfly Folio pentru a scrie sau schița pe un ecran secundar conectat cu HP Indirect Inking. 

Echipat de Intel vPro® cu procesoare Intel® Core™ din generația a 12-a, HP Dragonfly Folio G3 dispune de memorie actualizată cu LPDDR5 de până la 32 GB și spațiu de stocare de până la 2TB.  O nouă soluție termică optimizează performanța PC-ului fără a adăuga greutate sau grosime semnificative. Noua funcție HP Auto Screen Dimming ajută la conservarea bateriei.

HP Wolf Security for Business oferă protecție împotriva malware și acțiunilor de hacking, în timp ce noul firmware asigură o reducere cu 50% a timpului de actualizare și permite utilizatorilor să continue să lucreze în timpul actualizărilor BIOS și firmware. HP Privacy Alert îi avertizează pe utilizatori când altcineva are acces la ecran, astfel încât să poată activa rapid funcția opțională HP Sure View[3] pentru a estompa imaginea.

HP Dragonfly Folio G3 are, în plus, o cameră de 8MP care asigură o imagine naturală, cu unghi de vizualizare de 100 de grade.

HP Auto Frame permite utilizatorului să stea în picioare, să se relaxeze sau să se deplaseze prin încăpere, o funcție utilă în zilele cu multe întâlniri online. HP Dynamic Voice Leveling ajustează automat volumul vocii, indiferent dacă utilizatorii se află aproape sau departe de microfon. Atunci când lucrează de la distanță, utilizatorii pot ignora zgomotele de fundal grație funcției bazate pe inteligență artificială care filtrează suntele. Pentru un plus de securitate, HP Privacy Camera permite utilizatorilor să dezactiveze camera web prin simpla atingere a unui buton.

 

HP 34″ All-in-One Desktop PC

Noul HP 34″ All-in-One Desktop PC oferă experiența unui studio, cu suport pentru fluxuri video duble și comutarea camerei, astfel încât pe ecran să apară în același timp și utilizatorul, și proiectul prezentat.

HP 34” All-in-One Desktop PC permite utilizatorilor să mute camera detașabilă, magnetică, de 16 MP în mai multe poziții pentru a găsi cel mai bun unghi. Utilizatorii pot chiar îndrepta camera spre birou, astfel încât să poată arăta notițele scrise de mână sau documente, în timpul apelurilor video. Camera de înaltă rezoluție, împreună cu noul software HP Keystone Correction, va corecta automat imaginea din feed-ul camerei, pentru a avea o imagine digitală clară. Funcția HP Be Right Back[4] permite schimbarea feed-ul video cu o imagine statică.

O a doua cameră detașabilă opțională poate fi instalată pe HP 34″ All-in-One Desktop PC.

HP 34” All-in-One Desktop PC are un ecran 5K cu diagonala de 34”și cu aspect ratio 21:9. Utilizatorii pot experimenta o imagine mai profundă și culori vibrante cu un afișaj 5K WUHD (5120×2160) și pot reduce expunerea la lumină albastră cu ajutorul HP Eye Ease certificat TÜV. Fiind cel mai puternic PC All-in-One comercial din lume, utilizatorii pot aborda proiecte mari, folosind mai multe aplicații, grație procesoarelor Intel® din generația a 12-a și plăcii grafice NVIDIA® GeForce RTX™. PC-ul are un spațiu de stocare și memorie upgradabilă de până la 128 GB DDR5.

 

HP Z32k G3 4K USB-C Display

HP Z32k G3 4K USB-C, primul ecran IPS Black din lume cu tehnologie Thunderbolt™ 4, le permite creatorilor să își maximizeze potențialul. 99% dintre profesioniștii din domeniul creativ și 90% dintre utilizatorii experimentați consideră că acuratețea culorilor este foarte importantă atunci când achiziționează un monitor. Cel mai recent monitor este dotat cu tehnologia IPS Black panel, ceea ce înseamnă un negru profund, culori mai vibrante și suport pentru 98% din gama de culori P3, totul la rezoluție 4K.  De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a conecta un al doilea monitor 4K printr-un singur cablu.

HP Z32k G3 4K USB-C Display – prin intermediul unei singure conexiuni Thunderbolt™ 4, monitorul oferă rezoluție 4K și rată de refresh de 60 Hz, dar și transfer de date și internet de mare viteză și încărcare până la 100 W, fără a compromite viteza sau eficiența.

Noua perspectivă asupra muncii hibride – HP 965 4K Streaming Webcam

 

HP 965 4K Streaming Webcam

HP 965 4K Streaming Webcam le permite utilizatorilor să transmită o imagine autentică. Îmbunătățită cu HP Presence, camera web oferă o rezoluție de până la 4K, funcție de încadrare a feței bazată pe AI, de autofocalizare și de reglare a luminii slabe și obiectiv de 18 mm F2.0. Este certificată Zoom, grație tehnologiilor concepute pentru a funcționa perfect cu acest program.

Centrul de accesorii HP, disponibil în Microsoft Store, le permite utilizatorilor să își personalizeze imaginea, să activeze funcțiile AI, să selecteze rezoluția, să utilizeze Keystone Correction și să aleagă între un câmp vizual de 78°, 90° sau 100°. Utilizatorii pot obține unghiul perfect cu rotire de 360° și înclinare de 90°.