HP prezinta primul monitor cu sistem Beats Audio integrat

Data: 14/01/2013 | Autor: .

hp-monitor-beatsHP a lansat, saptamana trecuta, la Computer Electronics Show, primul monitor cu sistem Beats Audio integrat, HP ENVY IPS de 27 de inci.

Dezvoltat în colaborare cu Beats by Dre, monitorul HP Envy IPS de 27 inci ofera o experiența audio-vizuala unica. Panoul de 27 de inci IPS, este in totalitate din sticla, cu design super-slim (o adancime de 13.9 mm in partea superioara) și o baza ingusta din aluminiu, oferind astfel mai mult spațiu pe masa de lucru și o experiența vizuala libera.

Tehnologia In-Plane Switching (IPS) permite unghiuri de vizionare variate (178 grade orizontal și vertical) cu un contrast și luminozitate care iși mențin integritatea mai bine decat in cazul panourilor convenționale TN (Twisted Neumatic).

Boxele integrate, orientate in sus, reproduc excelent frecvențele medii și inalte și un bas puternic; calitatea sunetului – ce se ridica la nivel de studio – oferita de monitorul Envy 27 le permite consumatorilor sa asculte muzica așa cum și-ar dori artiștii sa fie auzita, toate acestea insoțite de o imagine perfecta.

HP Envy 27 va putea fi achiziţionat în Statele Unite ale Americii începând cu data de 3 februarie la un preţ începând de la 499 dolari.