Huawei a adus pe piața românească noul smartwatch Huawei Watch 3

Data: 24/06/2021 | Autor: .

Noua serie de ceasuri HUAWEI WATCH 3 include două modele pentru HUAWEI WATCH 3, din piele sau fluorelastomer, și două modele pentru HUAWEI WATCH 3 Pro, din titan sau piele. Compania a anunțat și căștile HUAWEI FreeBuds 4, gadgeturi care vor fi disponibile din iulie.

Pe lângă funcțiile de monitorizare a sănătății și fitness-ului și autonomia ultra-ridicată a bateriei, seria HUAWEI WATCH 3 include pentru prima dată apelurile e-sim și un senzor de  înaltă precizie pentru detectarea temperaturii pielii.

Aducând noi funcții, cum ar fi detectarea temperaturii pielii, noile smartwatch-uri îi vor ajuta pe utilizatori să își monitorizeze progresul antrenamentului și starea de sănătate cu soluții bazate pe știință, în orice împrejurare.

Corpul din oțel inoxidabil sau titan șlefuit al ceasului este decorat cu sticlă 3D ultra-curbată sau de safir și un ecran mare. Ceasul dispune și de verificare SpO2 continuă și îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze permanent starea de sănătate.

Seria HUAWEI WATCH 3 suportă conectivitate autonomă. Prin activarea serviciului eSIM pe smartphone-uri și la operatorii de telefonie, utilizatorii pot partaja între smartphone și smartwatch atât numărul de telefon, cât și planurile de voce și date.

Autonomie de 5 zile

HUAWEI WATCH 3 Pro dispune de o autonomie a bateriei de 5 zile în modul smart și de 21 de zile în modul ultra-long battery life. HUAWEI WATCH 3 poate rămâne pornit timp de 3 zile în modul smart și 14 zile în modul ultra-long battery life.

Seria HUAWEI Watch 3 oferă opțiuni diverse pentru clienți. WATCH 3 Pro este disponibil pe piață în versiunile Elite și Classic, în timp ce WATCH 3 este disponibil în versiunile Active și Classic.

Prețuri HUAWEI Watch 3

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri începe pe data de 23 iunie și este valabilă până pe 6 iulie, pe Huawei Online Store – www.huaweistore.ro și în rețelele de retail ale partenerilor.

Persoanele care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i la achiziționarea ceasului HUAWEI WATCH 3, la prețul de 1.699 lei și o pereche de căști FreeBuds Pro împreună cu ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro la prețul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcție de ediția de piele sau titan.

HUAWEI FreeBuds 4

HUAWEI FreeBuds 4i Kv

Huawei a adus în România și căștile HUAWEI FreeBuds 4. Acestea oferă un upgrade complex în ceea ce privește confortul și performanța de anulare activă a zgomotului (ANC). În plus, căștile oferă sunet de înaltă rezoluție și o experiență inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit.

Căștile suportă conectarea cu dispozitivele din apropiere, conexiune duală a dispozitivului și control Audio Center cu smartphone-uri, tablete și alte dispozitive Huawei. Ele sunt și primele căști care se pot conecta rapid cu un HUAWEI MateBook aflat în apropiere.

HUAWEI FreeBuds 4i Reason 2 Active Noise Cancellation

Căștile suportă o gamă de frecvență de până la 40kHz, reproducând voci mai clare și sunete de înaltă frecvență cu detalii clare. HUAWEI FreeBuds 4 oferă și înregistrare HD și mod de latență redusă, pentru ca utilizatorii să se bucure mai mult de gaming și divertisment.

HUAWEI FreeBuds 4 vor fi disponibile pe piața locală în prima parte a lunii iulie.

HUAWEI FreeBuds 4i color