Huawei intra in piata consolelor de jocuri. Cum arata consola Tron cu Android (VIDEO)

Data: 10/01/2014 | Autor: .

huawei-tronHuawei a anuntat lansarea propriei console de jocuri. Botezata Huawei TRON, aceasta va rula jocurile cu ajutorul sistemului de operare Android.

Consolele de jocuri cu Android au devenit destul de populare in ultima vreme gratie publicitatii facute de OUYA si MOJO.

Huawei pare sa fi inteles potentialul acestei piete si a decis sa lanseze, din primavara acestui an, prima sa consola de jocuri.

Huawei Tron ruleaza Android 4.2 Jelly Bean si va beneficia de un magazin propriu de jocuri. Vestea proasta este ca, cel mai probabil, nu va avea acces la Google Play, asa ca nu veti putea instala decat jocurile oferite de producator.

In ceea ce priveste designul, consola Huawei Tron arata simplist, cu o unitate sub foma unui cilindru, fara prea multe accesorii, si un controler care arata ca cel de la Xbox 360.

In ceea ce priveste hardware-ul, Huawei Tron se prezinta destul de bine, cu un procesor Tegra 4, 2 GB de RAM, 16/32 GB spatiu de stocare si conexiune WiFi.

Consola ar urma sa ajunga in magazinele din China in aceasta primavara. Pretul Huawei Tron nu a fost anuntat insa, cel mai probabil, va fi unul destul de mic, sub nivelul Xbox sau PlayStation.

Din imaginile video de mai jos, consola arata si se misca destul de bine. Daca va avea si un pret de pana in 500-800 lei, cu siguranta isi va gasi locul in piata.