Huawei MateView. Un monitor ieftin, mic și portabil

Data: 8/08/2022 | Autor: .

Huawei MateView

Dacă sunteți în căutarea unui monitor ieftin, mic și portabil, probabil că ați auzit de Huawei MateView. Monitorul se remarcă prin panoul IPS de 23.8-inch DisplayHDR 400, cu cu un raport de aspect 16: 9.

Monitorul include o caracteristică specială, care permite simularea experiența de citire de pe hârtie. Această caracteristică reduce interferența culorilor în timpul citirii, făcând experiența incredibil de captivantă.

MateView include porturi standard cum ar fi un micro-DisplayPort (MDP) și HDMI.

Există, de asemenea, o mufă pentru căști și două porturi USB-A, dintre care unul este utilizat pentru livrarea de energie.

Porturile USB-C sunt de asemenea prezente, ceea ce vă permite să vă conectați la un laptop, PC sau alt dispozitiv pentru un transfer rapid de date.

MateView GT are, în plus, o mufă pentru căști și microfon de 3,5 mm.

HUAWEI MateView SE Adjustable Stand Edition - HUAWEI Global

Certificare HDR400

Huawei Mateview are un raport ecran-corp de 94% și un raport de aspect de 3:2.  Poate afișa o luminozitate maximă de 500 nits și include o rezoluție 4K+ 3.840 x 2.560 pixeli.

Panoul IPS suportă 1,07 miliarde de culori. Afișajul Huawei MateView SE propune o reproducere excelentă a culorilor.

Ecranul MateView utilizează un mod DCI-P3 și are o acoperire de 92,1% a spațiului de culoare DCI-P3. De asemenea, este capabil să afișeze culori cu o precizie bună, datorită valorii sale Delta E de 1,92. Temperatura de culoare a ecranului este de 5996K.

Huawei MateView SE: Budget monitor presented with AMD FreeSync support and  a 75 Hz refresh rate - NotebookCheck.net News

Huawei MateView SE

Huawei MateView SE este modelul entry-level din seria MateView. Dispune de un ecran IPS de înaltă rezoluție,cu o rezoluție de 1.920×1.080 pixeli și un raport de aspect de 16:9.

Baza sa încorporează conectivitate NFC, care vă permite să utilizați smartphone-uri Huawei compatibile pentru a proiecta imagini pe ecran. Standul Mateview SE include difuzoare duble de 5W și microfoane duale.

MateView SE suportă Bluetooth 5.1 și 2.4 GHz Wi-Fi, iar suportul său acceptă HDMI și USB-C.

MateView acceptă modul desktop prin USB-C. Cu acest nou afișaj, vă puteți bucura de o gamă mai largă de culori decât oricând.

HUAWEI MateView SE Adjustable Stand Edition - HUAWEI Global

Montare reglabilă pe înălțime

Suportul reglabil pe înălțime pivotează între -5 și 18 grade, în timp ce balamaua oferă o rezistență suficientă pentru a evita mișcarea afișajului din poziția stabilită. Pe lângă reglarea înălțimii, suportul are o funcție de reglare a înclinării ușor de utilizat.

Ecranul MateView GT este foarte spațios, măsurând 14 x 31,4 inci. Puteți controla cu ușurință volumul glisând la stânga și la dreapta. Puteți utiliza bara inteligentă pentru a controla volumul.

Certificare SGS pentru oboseală vizuală

Huawei Mate View SE oferă uilizatorilor un nivel de protecție a ochilor cu o gamă de culori 90% P3.

Afișajul a primit, de altfel, prima certificare de oboseală vizuală scăzută de către SGS, o organizație de testare și certificare.