Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink. Merită achiziţia?

Data: 8/08/2022 | Autor: .

Huawei Watch Fit 2 oferă o varietate de funcții de antrenament care vă vor ține pe drumul cel bun cu obiectivele dvs. de fitness. Smartwatch-ul include diverse caracteristici de monitorizare a sănătății, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac și a saturației oxigenului, împreună cu un senzor GPS pentru urmărirea locației dvs. Una dintre cele mai interesante versiuni este Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink, o alegere excelentă pentru cei cărora le place să poarte un smartwatch sportiv și colorat.

Caracteristici

Dispunând de o varietate de funcții de antrenament și monitorizare a sănătății, Huawei Watch Fit 2 oferă un tracker de sănătate cuprinzător. Vă poate monitoriza ritmul cardiac, somnul, saturația oxigenului și nivelul de stres.

Dacă doriți să redați muzică prin Huawei Watch Fit 2, puteți face acest lucru prin intermediul telefonului asociat. Dispozitivul are, de asemenea, propriul difuzor și un microfon, ceea ce îl face și mai versatil decât un tracker de fitness obișnuit.

Huawei Watch Fit 2 Active Edition, Silicone Strap, Sakura Pink

Spre deosebire de majoritatea trackerelor de fitness, Watch fit 2 acceptă apelarea Bluetooth și redarea muzicii. Huawei Watch poate stoca până la 5.000 de melodii în memoria sa. Puteți utiliza difuzorul mono încorporat al ceasului pentru a asculta muzică.

În plus, vă oferă opțiunea de a text un răspuns rapid la un mesaj.

Conectivitate Bluetooth

Huawei Watch Fit 2 Review: Wearable with much to love, including its price tag - The Tech Revolutionist

Huawei Watch Fit 2 utilizează conexiunea Bluetooth pentru a se asocia cu smartphone-ul dvs.

Puteți utiliza aplicația Huawei pentru a descărca aplicații direct pe telefon sau pentru a vă conecta la Huawei AppGallery pentru a descărca aplicații.

De asemenea, are un cronometru, un memento de notificare și un difuzor și promite o autonomie de până la șapte zile, graţie bateriei de 292 mAh.

Senzor GPS

Huawei Watch Fit 2 vine cu un senzor GPS încorporat, astfel încât să puteți înregistra traseul fără telefon.  Senzorul GPS de pe Huawei Watch Fit 2 îmbunătățește urmărirea în aer liber. Are suport GNSS cu bandă dublă și acceptă până la cinci sisteme de satelit diferite.

 

Aplicația Hărți Petal

Aplicaţia Petal Maps include hărțile oficiale ale Huawei. E o aplicaţie cu vizualizări 2D şi 3D, care permite vizualizarea traficului și alte date importante într-o singură locație.

Oferă condiții de drum în timp real și poziționare pe hartă.

Aplicația Petal maps pentru Huawei watch fit 2 poate fi descărcată de pe App gallery Huawei.