Ibis Smartwatch. Cum arata ceasul inteligent dedicat femeilor (VIDEO)

Data: 26/02/2014 | Autor: .

ibis_smartwatch-0

Compania finlandeza  Creoir Ltd a prezentat, la Mobile World Congress de la Barcelona, conceptul primului ceas inteligent dedicat doamnelor si domnisoarelor pasionate in egala masura de moda si gadgeturi.

ibis_smartwatch Imaginile cu Ibis Smartwatch Dual Face sustin ideea unui accesoriu de lux, un fel de ceas bijuterie ce poate fi adaptat unei tinute speciale.

Ibis Smartwatch va fi realizat din otel inoxidabil si cristal si va avea un ecran OLED cu touchscreen. Ceasul va integra Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si USB, urmand sa se sincronizeze cu telefonul mobil.

ibis_smartwatch-2 Cu ajutorul accelerometrului, GPS-ului si e-compass-ului, Ibis Smartwatch va stabili locatia utilizatorului, drumul parcurs dintr-un loc in altul, viteza, numarul de calorii consumate etc.

Toate datele vor fi transmise catre telefon prin Bluetooth. Iar pe ecranul ceasului, dincolo de afisarea orei si alarmei, utilizatorii vor putea vedea tot felul de alerte, de la apelurile de telefon, email-urile, mesajele de pe Facebook si Twitter etc.

Ibis Smartwatch a fost construit pe platforma Android insa va putea comunica si cu telefoanele iPhone prin intermediul unei aplicatii speciale.

Ceasul ar urma sa fie lansat pe piata anul viitor la un pret neprecizat.

Mai multe amanunte aflati de pe pagina oficiala.

ibis_smartwatch-3