Ikea Kitchen 2025. Cum arata bucataria viitorului (VIDEO)

Data: 24/04/2015 | Autor: .

Ikea Kitchen 2025. Cum arata bucataria viitorului (VIDEO)

IKEA a lansat, la Săptămâna Designului de la Milano, o idee revolutionara despre cum ar trebui sa arate bucataria viitorului. Ikea Kitchen 2025 vine sub forma unei mese de bucatarie SMART care te invata sa gatesti!

Ikea Kitchen 2025 are ca scop prezentarea modului în care oamenii vor cultiva, depozita şi găti alimente în următorul deceniu. Iar în prim-plan se află o masă de bucătărie, „A table for living„, care, cu ajutorul unui proiector suspendat deasupra acesteia, te ajuta sa prepari tot felul de reţete, pe baza ingredientelor de pe masă.

Masa SMART Ikea Kitchen 2025 are şi un cântar încorporat şi indică utilizatorului cum trebuie tocate sau feliate ingredientele. În plus, include şi o plită cu inducţie, aşa că te poţi apuca de treabă imediat.


Conceptul Ikea Kitchen 2025 a fost dezvoltat in colaborare cu compania de design IDEO şi cu studenţi de la Şcoala de Design Industrial de la Centrul de Design Ingvar Kamprad din cadrul Universităţii Lund din Suedia şi cei din cadrul Universităţii Tehnologice din Eindhoven, din Olanda.
IKEA a prezentat, recent, un alt concept despre locuinţa viitorului, urmând să producă la scară largă o gamă de mobilier care va include zone de încărcare wireless, pentru telefoane şi tablete.

Vedeti conceptul in clipul video de mai jos.