iLounge prezinta prima imagine cu iPad 3

Data: 11/01/2012 | Autor: .

Portalul iLounge a prezentat o prima imagine surprinsa la Consumer Electronic Show in care pretinde ca se afla noul iPad 3, gadget care ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, pe 24 februarie, de ziua lui Steve Jobs.

Desi Apple nu este prezent la CES, editorul sef al publicatiei, Jeremy Horwitz, spune ca a vazut, in premiera, gadgetul ce se doreste a fi noua generatie iPad 3.

Horwitz recunoaste ca imaginea nu arata foarte multe lucruri insa este cat se poate de elocventa privind “progresele” facute de Apple odata cu noua generatie Ipad.

Potrivit acestuia, modificarile le vei vedea doar daca te uiti mai atent. Noul iPad 3 este, in primul rand, mai subtire cu 1 mm decat versiunea anterioara. In plus, are o camera video mai performanta, insa in continuare fara LED flash. Si cam atat.

“Gadgetul pare a fi ramas in urma la capitolul tehnologic”, spune Horwitz, precizand ca n-ar trebui sa fie o surpriza avand in vedere lungul drum de la plansa de design la productie.

Concluzia “Schimbarile sunt atat de modeste incat Apple ar putea foarte usor sa numeasca gadgetul iPad 2S sau iPad 2HD.

Horwitz nu exclude insa ca varianta vazuta de el sa fie una intermediara, iar Apple sa fi dezvoltat, intre timp, un produs ceva mai performant.

Cititi materialul din iLounge aici.

 Opinia celor de la iLounge este relevanta in conditiile in care, anul trecut, la CES 2011, au fost primii care au arata imagini cu noul iPad 2.

Cititi mai multe despre iPad 3 intr-un alt material GadgetReport.ro