Imagini incredibile! Un fotograf şi-a riscat viaţa pentru a filma un val de lavă în ocean (VIDEO)

Data: 4/05/2014 | Autor: .

lavăCJ Kale, un cunoscut fotoreporter, şi-a riscat viaţa pentru a deveni primul om din lume care surprinde imagini cu un val de lavă. Temerarul a declarat că a aşteptat cinci ani pentru a putea obţine condiţiile meteo necesare pentru a realiza fotografiile cu adevărat incredibile.

După ce s-a urcat pe vulcanul Kilauea pentru a surprinde imagini cu lava incandescentă, fotoreporterul şi-a riscat din nou viaţa.

A coborât pe plaja Kalapana, acolo unde lava se scurge în ocean şi, dând dovadă de un curaj ieşit din comun, a intrat în apă, la numai câţiva metri de locul respectiv.

Folosindu-se de o cameră profesională, rezistentă la apă, CJ Kale a realizat câteva fotografii cu adevărat uimitoare, pe măsura riscului pe care şi l-a asumat. Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă un val l-ar fi tras în zona cu lavă.

“NU există niciun alt loc în lume în care să poţi surprinde astfel de fotografii”, a afirmat temerarul.

CJ Kale locuieşte în Kailua Kona împreună cu soţia şi cei doi copii ai săi şi conduce Lava Light Gallery împreună cu prietenul său, fotograful Nick Selway.

Imaginile sale au apărut în toate marile publicaţii din lume, de la  National Geographic la Professional Photography Monthly, Surfer Magazine, UK Daily Mail, New York times, BBC, Ocean views şi OneWorldOneOcean.

CJ Kale a câştigat numeroase premii pentru fotografiile sale. Îl puteţi urmări pe Facebook.

Extremely dangerous lava surf photography is completely worth the riskSEXPAND

Extremely dangerous lava surf photography is completely worth the riskSEXPAND

Extremely dangerous lava surf photography is completely worth the riskSEXPAND