Imagini in premiera, nedifuzate, din Star Wars – Return of the Jedi (VIDEO)

Data: 25/10/2013 | Autor: .

star-wars-gadgetreport

Pe youtube a fost lansat, in aceste zile, un clip video document care prezinta cateva imagini din celebrul “Episode VI: Return of the Jedi”, lansat in 1983 de Lucas Film.

Clipul prezinta un trailer nedifuzat in cinematografe sau la televiziune care promoveaza filmul care a facut istorie in lumea SF.

Dincolo de imaginile spectaculoase, filmul prezinta un secret bine pastrat pana acum de regizorul George Lucas.

Initial, cea de-a patra serie a Star Wars purta numele de “Revenge of the Jedi” insa, in ultimul moment, Lucas s-a razgandit si l-a schimbat in “Return of the Jedi”

Acesta este, de altfel, si motivul pentru care trailerul nu a ajuns la TV si in cinematografe.

Regizorul Star Wars a folosit, in cele din urma, termenul “Revenge (Razbunarea – n.r.) in episodul “Revenge of the Sith” din 2005.

Fanii seriei au aflat, cu siguranta, ca Disney pregateste noi episoade din Star Wars. Primul episod, intitulat Rebels, ce urmeaza a fi lansat cel mai probabil in 2014, va aduce cateva personaje noi, printre care si unul negativ – The Inquisitor. Locotenentul lui Darth Vader, acesta va primi misiunea de a vana cavalerii Jedi.

Star Wars Rebels va aduce un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Ca sa va faceti o idee de cat de spectaculos va fi noul film, urmariti clipurile neoficiale aparute de youtube.

Stuntpeople a lansat pe youtube un clip video in care prezinta cateva dintre efectele speciale care ar putea fi incluse in noile episoade din Star Wars.

Clipul video, de 1.15 minute, prezinta o lupta “clasica” intre Darth Vader si Luke Skywalker cu sabii laser. Imaginile, prelucrate pe calculator, sunt cu adevarat spectaculoase, reusind sa redea la un nivel foarte credibil aceasta confruntare.

Atentie, vorbim de un clip realizat de un grup de entuziasti care incearca sa anticipeze efectele speciale din noul Star Wars.

Despre  noua serie pregatita de studiourile Disney, GadgetReport.ro a relatat, anterior, ca  ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher.

Dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones.

Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.