Imaginile INCREDIBILE din Star Wars Episode VII (VIDEO)

Data: 7/07/2014 | Autor: .

STAR-WARS

STAR-WARS-2Fanii Star Wars aşteaptă, cu nerăbdare, lansarea celei de-a şaptea serii a Războiului Stelelor. Filmările sunt în plină desfăşurare în Abu Dhabi şi studiourile din Londra. Pe internet au apărut şi câteva imagini video fascinante care încearcă să anticipeze atmosfera din noul Star Wars Episode VII.

Frank Wunderlich a postat pe Youtube un clip video în care prezintă atmosfera de pe un aeroport german, ocupat de trupele lui Darth Vader.

În imagini puteţi vedea câteva dintre maşinăriile de luptă devenite celebre în seriile precedente, de la “cămile” la navele spaţiale ale Imperiului.

Imaginile, realizate bineînţeles pe calculator, vin să anticipeze efectele speciale incredibile din noul Star Wars.

STAR WARS, PE 18 DECEMBRIE 2015

Gadget Report.ro relata, recent, ca regizorul J.J. Abrams si echipa de filmare a celui mai asteptat film SF din ultimii ani, Stars Wars: Episode VII, au inceput filmarile in Emiratele Arabe Unite, in desertul de la Abu Dhabi.

Potrivit The National, filmarile au inceput pe 13 mai, desertul arab fiind considerat drept decorul ideal pentru planeta Tatooine, locul de bastina a lui Luke Skywalker.

sta-wars-luke La fata locului, intr-un spatiu bine pazit, a fost construita o “intreaga lume”, cu nave spatiale, cladiri, turnuri si chiar si o piata.

Martorii oculari au declarat ca in zona unde se desfasoara filmarile au fost auzite mai multe explozii, semn ca sunt filmate si scene de lupta.

Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani dupa “Return of the Jedi”, fara insa a prezenta detalii despre scenariu.

Lungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a realizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, “Star Trek”. Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

 Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma, regizorul J.J. Abrams declara ca in Star Wars: Episode VII vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars: Episode VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars Rebels va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

UN TRAILER NEOFICIAL

Un cunoscut critic de pe Youtube, The Unusual Suspect, a lansat un clip video care, in numai cateva ore, a devenit viral pe internet, fiind vazut de peste jumatate de milion de oameni. Este vorba de un trailer neoficial al celebrei serii Star Wars.

Star Wars (Guardians of the Galaxy Style!) cuprinde o selectie cu cele mai spectaculoase imagini din Razboiul Stelelor, insotite de o coloana sonora inedita.
In trailer video puteti vedea toate personajele principale din cel mai important science-fiction din istorie.

Abia asteptam sa vedem primul trailer video cu noua serie Star Wars Episode WII, film care a intrat in productie, sub regia lui JJ Abrams.