Intel Compute Stick 2016. Iti transforma televizorul in PC cu Windows 10

Intel Compute Stick 2016. Iti transforma televizorul in PC cu Windows 10!

Dacă vreţi să aveţi un televizor cât mai inteligent posibil, pe care să rulaţi filme, seriale, pagini de internet, jocuri şi alte aplicaţii, o soluţie optimă şi destul de ieftină este Intel Compute Stick 2016, un gadget cât un stick de memorie, pe care îl conectaţi la o mufă HDMI şi care că aduce experienţa Windows 10 pe televizor sau monitor.

Intel-Compute-Stick-2016-tuIntel Compute Stick 2016, a doua generaţie a gadgetului lansat de Intel în 2015, este un produs excelent din toate punctele de vedere. Depăşeşte cu mult performanţele primei generaţii, oferind un procesor superior, un quad-core Intel® Atom™ x5-Z8300 pana la 1.84GHz, 2 GB de RAM şi două mufe USB, un USB 2.0 şi un USB 3.0.

Şi placa de reţea wireless a fost îmbunătăţită, astfel că veţi beneficia de internet la viteze gigabyte, cu ajutorul modulului WI-Fi 802.11 b/g/n/ac incorporat.

În esenţă, din momentul în care l-aţi conectat la televizor sau monitor, Intel Compute Stick 2016 o să vă aducă pe ecran un sistem Windows 10 Home complet, licenţiat, cu toate facilităţile pe care le întâlniţi pe un laptop sau un desktop.

Intel-Compute-Stick-2016-ga

Veţi putea face, astfel, să navigaţi pe internet, să vedeţi filme, să editaţi texte şi Xcel-uri, să vă jucaţi şi să staţi pe chat. Experienţa Intel Compute Stick 2016 este una ireproşabilă, hardware-ul descurcându-se excelent, fără întreruperi.

Preţul gadgetului este de numai 599 lei, astfel că, la acest preţ, veţi avea, practic, un nou PC, cu Windows 10 licenţiat, pe care să-l puteţi lua cu voi inclusiv în vacanţe.

Intel-Compute-StickStick-ul este mic, se conectează la absolut orice televizor, inclusiv cele din hoteluri, şi vă mai trebuie doar un mouse şi o tastatură. Puteţi folosi inclusiv aplicaţia pentru telefon Intel, care vă transformă telefonul sau tableta în tastatură şi mouse virtual pentru Intel Compute Stick 2016.

Spaţiul de stocare, de 32 GB, poate fi extins cu încă 128 GB printr-un card SD sau puteţi să puneţi încă un stick de până la 256 GB pe una dintre mufele HDMI.

În plus, stickul vă permite să îl conectaţi la orice periferice, de la controlere de Xbox la mousi şi alte dispozitive, telefoane, tablete, ceasuri smart etc., prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.0

Din testele făcute de GadgetReport.ro, Intel Compute Stick 2016 se comportă ireproşabil pentru preţul cerut, dovadă testul video de mai jos în care veţi vedea unboxing-ul produsului, cum se instalează şi cât de simplu şi natural poţi să îl foloseşti.

Gadgetul reprezintă o soluţie excelentă dacă vă doriţi să vă transformaţi televizorul într-unul SMART, fără să daţi mii de lei pe un aşa-zis smart TV care, de cele mai multe ori, are o interfaţă greoaie şi fluctuaţii de semnal pe internet wireless.

SPECIFICATII
Sistem IT INTEL Compute Stick STK1AW32SC, Intel Atom x5-Z8300 pana la 1.84GHz, 2GB, eMMC 32GB, Intel® HD Graphics, Windows 10, Bluetooth 4.0, WI-Fi 802.11 b/g/n/ac incorporat.