Intel pregateste o platforma TV. Va fi un fel de BigBrother?

Data: 13/02/2013 | Autor: .

inteltvIntel a anuntat, oficial, ca dezvolta o platforma de televiziune pentru internet, ce va include un portal si un set-top box special, dotat cu o camera video.

Erik Huggers, corporate vice president la Intel Media, a declarat ca platforma Intel va fi cea mai buna solutie de internet TV de pe piata si ca o echipa de peste 100 de specialisti lucreaza, in prezent, la acest proiect, relateaza BestGadgetReport.com

“Lucram de aproape un an de zile la dezvoltarea acestui produs, Intel Media”, a declarat acesta. “Va fi o solutie all-inclusive, ce va include un live TV, un serviciu de distributie de filme si seriale pay-per-view si alte aplicatii asociate”, a mai spus oficialul Intel.

Interesant este ca Intel Media va include o camera video care ar urma sa monitorizeze activitatea utilizatorilor si sa transmita informatii care sa ajute Intel sa le inteleaga obiceiurile pentru a le oferi publicitate asociata.

Cu alte cuvinte, un BigBrother care va sti tot ceea ce facem cand ne aflam in camera unde este plasat set-top box-ul.

Bineinteles, cei de la Intel au spus ca aceasta camera va ajuta la oferirea unui pachet de programe, inclusiv publicitare, adecvat utilizatorului, in functie de varsta, obiceiuri etc.