Intel pregateste o platforma TV. Va fi un fel de BigBrother?

Data: 13/02/2013 | Autor: .

inteltvIntel a anuntat, oficial, ca dezvolta o platforma de televiziune pentru internet, ce va include un portal si un set-top box special, dotat cu o camera video.

Erik Huggers, corporate vice president la Intel Media, a declarat ca platforma Intel va fi cea mai buna solutie de internet TV de pe piata si ca o echipa de peste 100 de specialisti lucreaza, in prezent, la acest proiect, relateaza BestGadgetReport.com

“Lucram de aproape un an de zile la dezvoltarea acestui produs, Intel Media”, a declarat acesta. “Va fi o solutie all-inclusive, ce va include un live TV, un serviciu de distributie de filme si seriale pay-per-view si alte aplicatii asociate”, a mai spus oficialul Intel.

Interesant este ca Intel Media va include o camera video care ar urma sa monitorizeze activitatea utilizatorilor si sa transmita informatii care sa ajute Intel sa le inteleaga obiceiurile pentru a le oferi publicitate asociata.

Cu alte cuvinte, un BigBrother care va sti tot ceea ce facem cand ne aflam in camera unde este plasat set-top box-ul.

Bineinteles, cei de la Intel au spus ca aceasta camera va ajuta la oferirea unui pachet de programe, inclusiv publicitare, adecvat utilizatorului, in functie de varsta, obiceiuri etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.