Iron Sky – Nazistii ataca Terra de pe o baza lunara (VIDEO)

Data: 7/03/2012 | Autor: .

Un SF in care nazistii, care s-au reorganizat pe Luna dupa infrangerea din 1945, invadeaza Pamantul va aparea anul acesta in cinematografe, relateaza Showbizreport.ro

„Iron Sky” prezinta povestea unor nazisti care au evitat pedepsele tribunalelor militare dupa sfarsitul celui De-al Doilea Razboi Mondial si care s-au refugiat pe Luna, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Ei au pus acolo bazele unei colonii si, in anul 2018, invadeaza Pamantul pentru a-si lua revansa pentru infrangerea din 1945.

„Fuhrer-ul de pe Luna” ia decizia sa atace planeta noastra in momentul in care un astronaut american aterizeaza langa baza nazista de pe Luna, creata in forma de svastica.

Filmul a fost produs in coproductie de catre Finlanda, Germania si Australia si a inregistrat un succes surprinzator la Festivalul de la Berlin.

Trailer-ul filmului a fost urmarit pe YouTube de aproape 7 milioane de oameni.

Unul dintre producatorii filmului, Oliver Damian, a recunoscut ca a avut temeri la inceput in ceea ce priveste comedia, dar este convins acum ca aceasta va fi un succes. „Toata lumea din Germania ne-a refuzat cand venea vorba de investit, desi fiecaruia ii placea ideea”, a declarat el pentru TIME World.

Comedia lui Mel Brooks, „The Producers”, care a aparut in 1968 si implica glume referitoare la regimul nazist a fost interzisa in Germania.