Iron Sky – Nazistii ataca Terra de pe o baza lunara (VIDEO)

Data: 7/03/2012 | Autor: .

Iron-Sky

Un SF in care nazistii, care s-au reorganizat pe Luna dupa infrangerea din 1945, invadeaza Pamantul va aparea anul acesta in cinematografe, relateaza Showbizreport.roIron_Sky_by_LordDavid041

„Iron Sky” prezinta povestea unor nazisti care au evitat pedepsele tribunalelor militare dupa sfarsitul celui De-al Doilea Razboi Mondial si care s-au refugiat pe Luna, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Ei au pus acolo bazele unei colonii si, in anul 2018, invadeaza Pamantul pentru a-si lua revansa pentru infrangerea din 1945.

„Fuhrer-ul de pe Luna” ia decizia sa atace planeta noastra in momentul in care un astronaut american aterizeaza langa baza nazista de pe Luna, creata in forma de svastica.

Filmul a fost produs in coproductie de catre Finlanda, Germania si Australia si a inregistrat un succes surprinzator la Festivalul de la Berlin.

Trailer-ul filmului a fost urmarit pe Youtube de aproape 7 milioane de oameni.

Unul dintre producatorii filmului, Oliver Damian, a recunoscut ca a avut temeri la inceput in ceea ce priveste comedia, dar este convins acum ca aceasta va fi un succes. „Toata lumea din Germania ne-a refuzat cand venea vorba de investit, desi fiecaruia ii placea ideea”, a declarat el pentru TIME World.

Comedia lui Mel Brooks, „The Producers”, care a aparut in 1968 si implica glume referitoare la regimul nazist a fost interzisa in Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.