Izzycomm Z7. Cum arata prima tableta pentru taximetristi. Costa 399 lei

Data: 24/04/2014 | Autor: .

Izzycomm Z77E-Boda a anuntat lansarea unei noi tablete, Izzycomm Z77, cu un ecran de 7 inchi, procesor Mediatek Dual Core cu o frecvența de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și sistemul de operare Android 4.1.2. Izzycomm Z77 este disponibila in doua variante de culori, negru și alb, la prețul recomandat de 399 lei.
Izzycomm Z77 combina funcționalitațile unui smartphone și ale unei tablete intr-un singur dispozitiv. Astfel, datorita conectivitații 3G și a funcției GSM, utilizatorii pot folosi tableta pe post de telefon mobil, profitand in același timp de avantajele unei tablete.

Este putin probabil sa folosesti tableta Izzycomm Z77 pe post de telefon dar, pana la urma, nu strica sa ai aceasta optiune pentru simplul motiv ca poti accesa interentul prin 3G.

Cei de la E-Boda afirma ca tableta Izzycomm Z77 a fost gandita si pentru a veni in sprijinul șoferilor de taxi. Folosind GPS-ul si suportul special de fixare in geam, aceștia vor putea accesa aplicatiile pentru preluarea comenzilor și vor putea gasi mai usor adresele necunoscute, avand certitudinea ca vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinatie.

Ecranul de 7 inchi are o rezolutie de 1024×600 pixeli, multumitoare pentru pretul infim pe care il platiti pe tableta.

Z77_black_6

Procesorul Mediatek MT6577 Dual Core de 1,2 GHz este unul destul de bun pentru o tableta entry-level. Avem un semn de intrebare legat de memoria de 512 MB, destul de putina insa tine foarte mult de cum va folositi tableta, daca stiti sa inchideti aplicatiile care ruleaza in background etc.

Doar in acest conditii o veti putea folosi fara intreruperi.

In privinta memoriei, aveti la dispozitie numai 4 GB, insa pe care ii puteti extinde printr-un card de pana la 32 GB.
La Izzycomm Z77 poti atasa un mouse si o tastatura, prin intermediul unui cablu USB sau a conexiunii Bluetooth.

Amatorii de filme au la dispoziție programele TV, filmele, serialele și documentarele preferate in orice moment, prin intermediul aplicației Seenow. Aceștia au acces gratuit la toate secțiunile pe baza de abonament in prima luna.

Tableta Izzycomm Z77 este disponibila online, pe www.e-boda.ro, și in magazinele partenere la prețul recomandat de 399 lei.