James Bond va juca in noul Star Wars! Ce rol va avea Daniel Craig (VIDEO)

Data: 17/09/2014 | Autor: .

Daniel-Craig-GadgetReport

Actorul Daniel Craig, cunoscut mai ales pentru rolul din James Bond, va avea un rol in noul  Star Wars: Episode VII, care se filmeaza in prezent in Pinewood Studios din Londra. Noul film va ajunge in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

STAR-WARS-2Potrivit  Metro, actorul, care este prieten foarte bun cu regizorul JJ Abrams, a fost invitat de acesta sa joace un rol secundar in noua productie. Astfel ca Daniel Craig a fost prezent timp de doua zile pe platourile de la marginea Londrei.  Producatorii filmului nu au dorit sa ofere informatii despre rolul eroului din James Bond.

Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani dupa “Return of the Jedi”.

Lungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a realizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, “Star Trek”. Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma, regizorul J.J. Abrams declara ca in Star Wars: Episode VII vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars: Episode VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

UN TRAILER NEOFICIAL

Un cunoscut critic de pe Youtube, The Unusual Suspect, a lansat un clip video care, in numai cateva ore, a devenit viral pe internet, fiind vazut de peste jumatate de milion de oameni. Este vorba de un trailer neoficial al celebrei serii Star Wars.

Star Wars (Guardians of the Galaxy Style!) cuprinde o selectie cu cele mai spectaculoase imagini din Razboiul Stelelor, insotite de o coloana sonora inedita.
In trailerul video puteti vedea toate personajele principale din cel mai important science-fiction din istorie.

Pe internet au apărut şi câteva imagini video fascinante care încearcă să anticipeze atmosfera din noul Star Wars Episode VII.

Frank Wunderlich a postat pe Youtube un clip video în care prezintă atmosfera de pe un aeroport german, ocupat de trupele lui Darth Vader.

În imagini puteţi vedea câteva dintre maşinăriile de luptă devenite celebre în seriile precedente, de la “cămile” la navele spaţiale ale imperiului.

Imaginile, realizate bineînţeles pe calculator, vin să anticipeze efectele speciale incredibile din noul Star Wars.