Jawbone Up – o bratara fitness care te ajuta sa traiesti sanatos

Data: 3/11/2011 | Autor: .

Jawbone a prezentat noua bratara fitness Up, un gadget care te ajuta sa iti controlezi mai bine starea de sanatate. UP va fi lansata pe piata americana pe 6 noiembrie, la pretul de 99,99 dolari.

Bratara contine procesorul Fullpower-MotionX care iti monitorizeaza, printr-o serie de senzori, timpul de munca, caloriile consumate, iti calculeaza timpul de odihna, te trezeste dimineata sau te avertizeaza ca ai nevoie de putina miscare dupa ce ai stat ore intregi cu ochii in calculator.

Cei de la Jawbone spun ca principalul lor scop este de a ne face sa ne miscam mai mult, sa dormim mai bine si sa mancam sanatos.

Toate datele sunt transmise printr-o mufa USB catre gadgeturile cu sistemul de operare iOS (iPhone si iPad). Aplicatia dedicata le interpreteaza si iti ofera un tablou complet al activitatii tale zilnice. Jawbone nu este disponibila, din pacate, pentru gadgeturile cu Android, cel putin pentru moment.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LXhxU77OJlU

Bratara vine in mai multe variante, una foarte subtire (14 – 15.5cm)  si usoara (19 grame), o alta intermediara (15.5 – 18cm, 21 grame) si o alta ceva mai mare (18 – 20cm si 23 grame).

Jawbone Up este realizata dintr-un material cauciucat rezistent la apa, astfel ca poate fi purtata 24/24 ore. Bateria bratarii tine 10 zile si poate fi reincarcata in 80 de minute.

UP va fi lansata pe piata americana pe 6 noiembrie, la pretul de 99,99 dolari. In Marea Britanie va ajunge pe 17 noiembrie, iar la nivel international pana la finele anului.