Jocurile de Wii U vor costa ceva mai scump

Data: 17/09/2012 | Autor: .

Nintendo a anuntat ca jocurile pentru noua consola Wii U vor costa 59,99 de dolari, cu 10 dolari mai mult decat cele pentru prima consola. Nintendo a motivat pretul mai mare prin faptul ca dezvoltarea acestora a necesitat cheltuieli mai mari. Jocurile vor suporta rezolutia Full HD.

Reggie Fils-Aime, presedintele Nintendo, a declarat ca nu toate jocurile vor avea acest pret si ca va depinde de modul in care vor decurge negocierile cu producatorii.

Microsoft si Sony vand jocurile HD pentru Xbox 360 si Playstation 3 la pretul de 59,99 dolari inca din 2005.

Nintendo va lansa noua consola de jocuri Wii U pe 18 noiembrie. Pretul acesteia va fi intre 299 si 349 dolari, in functie de configuratie.

Wii U Basic va include o consola alba, de 8 GB, cu gamepad, AC adapters, sensor bar si cablu HDMI. Cea Deluxe, de 349 dolari, va avea culoarea neagra, un spatiu de stocare de 32 GB, iar pachetul va mai contine si un o copie gratuita Nintendoland.

Consola Wii U va prezenta o serie de inovatii care vor face experienta de gaming mult mai spectaculoasa.

Noua consola va include, printre altele, un nou modul de control cu touch-screen, dual analog stick si butoane dedicate. Gadgetul va putea fi folosit si drept telecomanda.