Jyrobike. Bicicleta SMART care isi mentine singura echilibrul! (VIDEO)

Data: 4/06/2014 | Autor: .

jyrobike1

Daca nu stiti sa mergeti pe bicicleta, cu Jyrobike nu va mai trebui sa invatati sa va mentineti echilibrul. Bicicleta inteligenta isi controleaza singura mersul, astfel ca nu mai trebuie decat sa o ghidati si sa dati la pedale.

Jyrobike beneficiaza de o tehnologie giroscopica care ii permite sa controleze stabilitatea si miscarea rotilor, in asa fel incat sa isi mentina echilibru ca si cum ar avea cele doua roti clasice de invatat, in spate.

Asta gratie unui sistem inteligent de pistoni care imping rotile din laterale, de fiecare data cand aceasta iese de pe traiectoria optima.

Jyrobike are trei nivele de stabilizare, pe care le poti seta de pe panoul LED de pe ghidon, asa ca te vor ajuta sa inveti sa o conduci si sa iti mentii echilibrul.

Bicicleta SMART beneficiaza si de o telecomanda care permite celui care te asista sa modifice nivelul de stabilizare de la distanta, in asa fel incat sa nu fi in pericol sa cazi.

Pe modulul de pe ghidon ai la dispozitie si o mufa micro-USB care iti permite accesul la sistemul de control pentru update de firmware si pentru incarcarea acumulatorului.

Dezvoltatorii Jyrobike cauta acum finantare pe Kickstarter pentru a trece la productia de serie.

Pentru 249 de dolari, va puteti rezerva pe site o bicicleta pentru copii, cu rotile de 12 inchi. La 299 dolari, aveti o bicicleta cu roti de 16 inchi.

Dezvoltatorii Jyrobike vor ca, in viitor, sa lanseze biciclete si pentru adulti.