Katy Perry, cea mai urmarita vedeta din lume (VIDEO)

Data: 3/02/2014 | Autor: .

katy-perry

Cunoscuta cantareata Katy Perry este cea mai urmarita persoana din lume pe platforma de socializare Twitter, arata un top realizat de Mashable. Peste 50 de milioane de oameni ii urmaresc zilnic mesajele transmite pe internet.

Katy Perry este urmata in clasament de un alt cantaret, Justin Bieber, care are in prezent 49,2 milioane de followeri pe Twitter si de presedintele SUA, Barack Obama, care are 41,2 milioane de fani.

Potrivit celor de la Mashable, este greu de estimat daca toti cei care o urmaresc pe Katy Perry sunt persoane reale sau reprezinta conturi fictive.

Twitter nu s-a aratat niciodata interesata sa anuleze conturile false sau inactive si “fanii” creati prin programe speciale.

StatusPeople.com relata de altfel, recent, ca intre 34% si 42% dintre followerii lui Katy Perry ar fi falsi, asta dupa ce  a analizat conturile a 50.000 de “prieteni” ai vedetei.

Katy Perry nu este singura vedeta care ar avea astfel de probleme cu fanii. Si alti cantareti si actori de la Hollywood au fost acuzati, in trecut, ca si-au activat fani inexistenti in realitate.

Urmariti mai jos top 10 – cele mai urmarite persoane pe Twitter din lume:

Katy Perry (@KatyPerry): 50 milioane followeri

Justin Bieber (@JustinBieber): 49.2 milioane followeri

Barack Obama (@BarackObama): 41.2 milioane followeri

Lady Gaga: (@LadyGaga): 41 milioane followeri

YouTube: (@YouTube): 38.9 milioane followeri

Taylor Swift: (@TaylorSwift13): milioane followeri

Britney Spears: (@BritneySpears): 35.6 milioane followeri

Rihanna (@Rihanna): 33.8 milioane followeri

Instagram (@Instagram): 30.5 milioane followeri

Justin Timberlake (@JTimberlake): 30.2 milioane followeri