Krüger&Matz Style, un smartwatch ieftin, cu un look clasic, interesant

Data: 28/01/2016 | Autor: .

Krüger&Matz Style, un smartwatch ieftin, cu un look clasic, interesant

Krüger&Matz Style este cel mai nou model de smartwatch lansat de producătorul polonez. Ceasul inteligent poate fi conectat cu ușurință la smartphone prin intermediul modulului Bluetooth 4.0 şi este compatibil cu telefoanele care rulează Android 4.4 și iOS7. Ceasul costă numai 349 lei şi seamănă ca două picături de apă cu modelul Evolio X-Watch.

Krüger&Matz Style are un design clasic, cu un ecran touchscreen de 1,22 inci, cu o rezoluție de 240 × 240 px, și carcasă rotundă, fixată pe o curea elegantă, din piele. Ceasul oferă trei teme și două variante de culori, fiind considerat un produs unisex.

Ca și modelul anterior de smartwatch, Style folosește sistemul de operare Linux, este echipat cu procesor MediaTek MT2502A și poate fi setat să anunțe utilizatorul atunci când este într-o zonă fără acoperire GSM sau când pierde conexiunea prin Bluetooth.

Style 1La fel ca modelul precedent, acesta oferă posibilitatea de a a controla music player-ul și camera telefonului direct de pe cadran. O altă funcție importantă oferită de Style este localizarea smartphone-ului, iar această opțiune funcționează și invers – localizarea ceasului cu ajutorul telefonului. Pentru cei cărora le place să fie bine organizați, Style vine echipat cu funcții de alarmă, calendar și calculator.

Noul smartwatch poate înlocui cu succes brățările de fitness și alte device-uri de monitorizare a activității fizice, pentru că are atât senzor de ritm cardiac și cronometru, cât și un pedometru, care informează despre distanța parcursă, și un contor de calorii. Totodată, pentru a motiva utilizatorul, Style îi oferă și un reminder de sedentaritate în cazul în care observă o perioadă îndelungată de repaus.

De asemenea, Style este o soluţie pentru cei care călătoresc des sau au multe întâlniri de afaceri, deoarece nu se limitează la notificări de pe rețelele sociale sau privind apelurile primite, permițându-le utilizatorilor să folosească ceasul și pe post de speaker datorită microfonului și difuzorului încorporate ale dispozitivului. În plus, apelurile pot fi primite sau respinse cu o simplă mișcare din încheietură, iar noul smartwatch permite chiar și citirea de SMS-uri si trimiterea de mesaje predefinite.

Bateria de 320 mAh asigură o autonomie de până la două zile în condiții obișnuite de utilizare, sau chiar mai mult timp,în modul standby, cu Bluetooth-ul oprit.