Lengee WD01. Stick-ul care îţi transformă televizorul în SMART TV

Data: 23/12/2015 | Autor: .

Lengee WD01. Stick-ul care îţi transformă televizorul în SMART TVGadgetReport.ro continuă să vă prezinte cele mai interesante gadgeturi chinezeşti care aduc experienţa Windows 10 pe orice televizor. Dincolo de mini PC-urile pe care vi le-am arătat zilele trecute, astăzi vă prezentăm un stick Dongle ieftin şi interesant! Lengee WD01 include tehnologia Intel WiDi şi costă numai 30 de dolari, adică aproximativ 120 de lei.

Lengee WD01 Intel WiDi Display Dongle vine să completeze gama dongle-urilor pe care le-am prezentat pe GadgetReport.ro, printre care cele mai interesante sunt Google Chromecast şi Tronsmart MK 908 II.

Configuraţia tehnică include un procesor Cortex A9, 128 MB de RAM, 1 GB spaţiu de stocare şi o placă video Mali-400. Specificaţiile nu sunt cele mai peformante, însă sunt suficiente pentru a-şi face treaba în condiţii decente.

Spre deosebire de alte dongle-uri, Lengee WD01 se bazează pe tehnologia Intel WiDi care permite transferul de date de pe Windows 10, wireless, în condiţii optime de securitate.

Nu trebuie decât să conectaţi Lengee WD01 la mufa HDMI a televizorului şi să instalaţi pe telefon, tabletă sau pe laptop sau desktop aplicaţia dedicată Intel WiDi.

Lengee WD01 Intel WiDi Display Dongle 2

Din momentul în care Dongle-ul se va conecta prin router-ul wireless (este necesar să aveţi în casă un router Wi-Fi) la gadgetul vostru, veţi putea exporta pe ecran, la standard Full HD, tot conţinutul multimedia, fie că este vorba de filme, muzică, jocuri şi browsing pe net.

Ce este interesant la Lengee WD01 este faptul că are un modul Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz Dual Band 802.11 b/g/n/ac. Asta înseamnă că este capabil să redea conţinutul la viteze gigabyte.

Este necesar, bineinteles, ca si router-ul vostru şi gadgeturile asociate (telefoane, tablete, laptopuri) sa includa placi wireless AC, pentru a putea transfera continutul la viteza maxima de pana in 867 Mbps.

Lengee WD01 Intel WiDi Display Dongle 3

Lengee WD01 Intel WiDi Display Dongle se alimentează de la mufa USB a televizorului sau ii puteti pune un stecker de la un telefon mobil, preferabil pe 2 amperi.

Gadgetul îl puteţi cumpăra de pe site-ul Gearbest.com la preţul de 29,99 dolari, adică aproximativ 120 de lei.