Lenovo prezintă noile laptopuri Yoga și spectaculosul all-in-one Yoga A940

Lenovo prezintă noile laptopuri Yoga și spectaculosul all-in-one Yoga A940

 Lenovo a lansat, la CES Las Vegas, noile laptopuri Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 cu AMOLED și mouse-ul Yoga cu Laser Presenter. Inteligența artificială îmbinată cu tehnologii audio și video avansate fac ca laptopurile Lenovo Yoga din noua generație să fie cele mai inteligente de până acum, relatează GadgetReport.ro

Laptopul ultra-slim Yoga S940 cu Windows® 10 garantează securitatea și confidențialitatea datelor fără a compromite productivitatea și confortul, datorită unei suite întregi de funcții Lenovo Smart Assist compatibile cu AI.

 Folosindu-se de inteligența artificială, acest dispozitiv permite filtrarea automată a celor mai multe zgomote ambientale și estomparea elementelor de fundal care distrag atenția în timpul apelurilor video.

În momentul în care vă întoarceți capul de la ecranul laptopului, senzorii controlați de AI de pe Yoga S940 vă pot detecta absența și vor bloca automat ecranul pentru a împiedica alte persoane să vadă datele afișate. De asemenea, dispozitivul poate detecta și vă poate alerta dacă cineva trage cu ochiul la ecranul dumneavoastră sau vă poate spori productivitatea prin comutarea ferestrelor deschise pe un monitor extern conectat, în funcție de atenția, intenția și concentrarea pe care o poate detecta la dumneavoastră. Noul Yoga S940 este și primul laptop din lume cu Contour Glass care învelește ramele – reducând dimensiunea marginilor deja extrem de subțiri pentru un design simplificat.

Lenovo Yoga S940 va avea un preț începând de la 1.500 de dolari și se estimează că va fi disponibil pe www.lenovo.com și Micro Center începând cu luna mai 2019.

Mai multe informații despre noul laptopul aflați de AICI

Lenovo Yoga A940

Noul all-in-one Lenovo Yoga A940 este promovat drept gadgetul ideal pentru creatorii de conținut digital. Yoga A940 cu Windows 10 este un dispozitiv puternic cu un ecran tactil mare, de 27 de inchi, cu opțiune 4K IPS cu Dolby Vision®, care dă viață elementelor vizuale datorită calității superioare a imaginii.

Acesta include o balama rotativă care permite înclinarea ecranului într-un mod de schițare comod la 25 de grade, pentru flexibilitate și stabilitate remarcabile atunci când desenați, schițați sau scrieți cu un stilou digital. De asemenea, dispozitivul dispune de Lenovo Precision Dial, o soluție de control special concepută pentru designeri, fotografi și editori video, pentru a-i ajuta să facă selecții și ajustări mai precise a conținutului.

Cu ajutorul funcțiilor Lenovo Smart Assist compatibile cu AI, a unui ecran 4K cu unghi larg și sistemului Dolby Vision care oferă luminozitate, contrast, culoare și detalii îmbunătățite, completate de sistemul de difuzoare Dolby Atmos® pentru un sunet captivant, noul Yoga A940 este elementul central ideal din locuința sau biroul oricărui creator de conținut.

 Lenovo Yoga A940 va avea un preț începând de la 2.350 dolari și se estimează că va fi disponibil pe www.lenovo.com și Best Buy începând cu luna aprilie 2019.

 

Lenovo Yoga C730 cu AMOLED

Dotat cu difuzoare JBL® și Dolby Atmos, laptopul convertibil 2-în-1 Lenovo Yoga C730 de 15 inchi a fost oprimizat cu un ecran de până la 4K AMOLED. AMOLED creează o experiență de vizualizare mai intensă, cu o claritate incredibilă a culorilor și contrast mai puternic pentru o rezoluție mai calitativă.

De asemenea, ecranul emite o lumină albastră mai puțin dăunătoare și mai plăcută la vedere, oferind în același timp o calitate uimitoare a imaginii video. Portabil și puternic, Yoga C730 dispune de procesoare Intel® CoreTM i7 de generația a 8-a, funcția Windows Ink™ pentru conectarea unui stilou digital, Windows Hello™ pentru log-in rapid și confortul inteligent oferit de asistenții Cortana® și Alexa.

 

Lenovo Yoga C730 de 15 inchi cu AMOLED se estimează că va fi disponibil în anumite regiuni începând cu luna martie 2019.

 

Lenovo Laser Presenter

 Lenovo a lansat și mouse-ul Yoga cu Laser Presenter. Printr-o simplă răsucire, acesta se transformă dintr-un mouse ergonomic cu o rezoluție de până la 1.600 DPI, cu funcționare de înaltă precizie pe aproape orice suprafață, într-un indicator cu laser plat, complet funcțional (și invers).

Mouse-ul Lenovo Yoga cu Laser Presenter va avea un preț începând de la 70 de dolari și se estimează că va fi disponibil pe www.lenovo.com din luna iunie 2019

 

Lenovo Legion

Cea mai recentă gamă pentru gaming Lenovo Legion este mai puternică decât oricând – oferind o serie de PC-uri noi de înaltă performanță și o serie completă de accesorii de gaming și monitoare reinventate.

Dezvoltate special pentru gameri, laptopurile Lenovo Legion au fost îmbunătățite în timp. Anul acesta, aceste laptopuri elegante și moderne au fost optimizate pentru a răspunde performanțelor cerute de gameri. Disponibile cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA GeForce RTX, procesoare Intel® Core™ și Windows® 10 Home, aceste laptopuri oferă viteze de joc extrem de rapide pentru a suporta cele mai noi jocuri, editare foto și video, maratoane de seriale și filme sau operarea mai multor taskuri simultan. În plus, designul lor este discret, fără leduri sau culori care să atragă atenția.

Flagship-ul Lenovo Legion Y740 oferă ce are nevoie cel mai avid gamer. Cea mai recentă placă grafică GeForce RTX 2070 Max-Q este disponibilă pe modelul de 15 inchi, oferindu-i destulă putere pentru a suporta cele mai noi jocuri. Versiunea mai mare, de 17 inchi, oferă și mai multă putere, până la GeForce RTX 2080 Max-Q, un uprade al generațiilor anterioare din seriile GeForce® GTX 10.

Ambele variante sunt echipate cu procesoare până la Intel Core i7 de generația a opta, memorie opțională de 32 GB DDR4 2666Mhz și tastatură 100% anti-ghosting CORSAIR® iCue® RGB cu sistem de retroiluminare cu peste 16 milioane de opțiuni de personalizare a culorilor. De asemenea, Lenovo Legion Y740 dispune de sistemul de difuzoare Dolby Atmos® cu Dolby® Sound Radar pentru un sunet bogat, care te pune în acțiune prin difuzoarele speciale dezvoltate de Dolby.

Dacă vreți să evitați blocarea și sacadarea imaginilor, ecranul opțional 144 Hz Full HD (1920 x 1080) de pe Lenovo Legion Y740 cu funcție opțională NVIDIA G-SYNC™1 a fost conceput pentru a elimina acest lucru. Cu suport pentru Dolby Vision® și un ecran mai luminos de până la 500 de niți, Lenovo Legion Y740 va oferi noi dimensiuni divertismentului prin imagini mai clare și mai vii.

Cele mai noi dispozitive care completează gama Lenovo Legion includ:

  • Noile laptopuri puternice Lenovo Legion Y740 și Y540
  • Tastatura mecanică Lenovo Legion K500 RGB și mouse-ul de gaming M500 RGB
  • Seturile de căști de gaming ergonomice Lenovo Legion H500 Pro 7.1 Surround Sound și H300 Stereo
  • Monitoarele elegante Lenovo Legion Y27gq și Y44w pentru o experiență de joc fără întreruperi, ultra-rapidă și captivantă
  • Desktopurile tip Tower Lenovo Legion T730 și T530 și sisteme Cube Legion C730 și C530 cu cele mai noi plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 2060

Fiecare dintre aceste produse sunt concepute să ofere viteza și performanța de care au nevoie gamerii pentru a avea succes la cel mai înalt nivel. Știm că pasionații de jocuri sunt diiferiți, elevi sau profesioniști, de aceea am conceput noul portofoliu Lenovo Legion astfel încât dispozitivele să arate la fel de bine într-o sufragerie, dar și într-o sală de conferințe. Această gamă dedicată gaming-ului este menită să facă față celor mai dure provocări tehnice, având în același timp un aspect discret care nu va ieși în evidență. Mai multe informații despre gama Legion puteți citi în articolul Lenovo Legion.

Laptopul Lenovo Legion Y740 de 17 inchi va avea un preț începând de la $1.979,99, iar modelul de 15 inchi va avea un preț începând de la $1.749,99, ambele urmând să fie disponibile pe www.lenovo.com și la anumiți comercianți începând cu luna februarie 2019.

Laptopul Lenovo Legion Y540 de 15 inchi va avea un preț începând de la $929,99 și se estimează că va fi disponibil www.lenovo.com și la anumiți comercianți începând cu luna mai 2019.

Lenovo ThinkPad X1

 

În 2019, Lenovo a perfecționat laptopurile ThinkPad X1 Carbon și X1 Yoga. X1 Carbon generația a 7-a și X1 Yoga generația a 4-a sunt mai subțiri și mai ușoare ca oricând, X1 Yoga generația a 4-a fiind acum disponibil într-o carcasă realizată integral din aluminiu.


ThinkPad X1 Carbon este primul model X1 Carbon care poate include o carcasă cu fibră de carbon integrată în material, în timp ce X1 Yoga a fost regândit și reconstruit de la zero. ThinkPad X1 Yoga este acum un laptop cu un design integral din aluminiu, prelucrat cu precizie și având culoarea Iron grey.

Lenovo oferă noi opțiuni și în ceea ce privește ecranul, inclusiv un ecran FHD de 400 niți cu consum redus și cu ThinkPad PrivacyGuard integrat, un nou sistem Dolby Atmos™ cu patru difuzoare și patru microfoane cu recepție la distanță, cele mai noi procesoare Intel® Core™ de generația a opta, opțiune nouă Cat16 LTE-A și un design îmbunătățit al antenei WLAN și WWAN și o selecție de accesorii care includ docul ThinkPad Thunderbolt 3 de a doua generație, un set de căști Lenovo Pro Stereo USB, difuzorul Lenovo VOIP 360 Camera Speaker, platforma Lenovo Powered USB-C Hub, difuzorul Lenovo 700 Ultraportable Bluetooth Speaker și un rucsac Lenovo Commuter.

În plus, laptopurile includ și funcțiile de securitate optimizate precum ThinkPad PrivacyGuard și cititorul de amprente Match-on-Chip vor asigura protecția utilizatorilor.

ThinkPad X1 Carbon va avea un preț începând de la $1.709 și se estimează că va fi disponibil pe www.lenovo.com și la parteneri din luna iunie 2019, iar ThinkPad X1 Yoga va  costa 1.929 dolari și se estimează că va fi disponibil pe www.lenovo.com și la parteneri din luna iunie 2019.