Lincoln Navigator 2018. Un SUV luxos, lansat oficial la New York Auto Show

Lincoln Navigator 2018. Un SUV luxos, lansat oficial la New York Auto Show

Americanii de la Ford au lansat, cu ocazia Salonului Auto de la New York, noua generaţie Lincoln Navigator 2018, un model SUV spectaculos, menit să concureze cu Cadillac Escalade. Maşina va ajunge pe piaţă anul viitor, la un preţ estimat la peste 65.000 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Lincoln Navigator 2018 este promovat drept primul SUV de lux lansat pe piaţa americană după 1990.

Spaţios, stilat şi plin de tehnologie, noul model este gândit să acopere cererea de SUV-uri din gama premium din piaţa americană.

Lincoln Navigator include o gamă de motorizări variată, cu mai multe unități Ecoboost, inclusiv noul V6 de 3.6 litri, capabil să dezvolte 450 de cai putere. Pe lângă noul motor V6, Lincoln Navigator a preluat și cutia automată cu 10 rapoarte.

„Când am desenat Navigator, am pornit de la ideea de ultra-lux”, a declarat David Woodhouse, directorul de design de la Lincoln. „Am adunat toate aşteptările clienţilor, atât în privinţa performanţelor cât mai ales a habitaclului interior. Lincoln Navigator este precum un birou confortabil, în care orice om de afaceri sau VIP îşi poate desfăşura activitatea în condiţii premium”, a mai spus acesta.

Printre multele facilităţi, Lincoln Navigator 2018 îşi adaptează scaunele în 30 de moduri diferite, pentru a oferi şoferului şi mai ales pasagerilor confortul de care au nevoie. Modelul este dotat cu cel mai nou sistem multimedia produs de Ford, SYNC 3, cu 20 de boxe, şi care include Apple CarPlay şi Android Auto.

Lincoln Navigator 2018 oferă, printre altele, şase porturi USB, patru prize de 12 V şi o alta de 110 V.

Ford nu a anunţat preţul modelului însă, având în vedere că actuala generaţie costă 64.000 de dolari, cel mai probabil în jurul acestei sume vom vedea şi preţul de pornire.