Lista filmelor si serialelor noi de pe Netflix din februarie

Data: 28/01/2021 | Autor: .

Netflix a dat publicitatii lista cu filmele si serialele noi care vor putea fi urmărite în luna februarie pe platforma de streaming. Printre cele mai interesante productii se afla Tribes of Europa, un SCI-FI venit de la producătorii serialului DARK, cu Ana Ularu în distribuție; Malcolm & Marie, un film de Sam Levinson, cu și despre dragoste, cu Zendaya și John David Washington în rolurile principale; To All the Boys: Always and Forever, ultima parte din trilogia bazată pe romanele lui Jenny Han.

Pe lângă acestea, Netflix oferă și alte câteva titluri interesante: Firefly Lane, Behind Her Eyes, Capitani, The Last Paradiso, News of the World, Red Dot, I Care a Lot, Pelé, Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie, 1917, Jurassic World, The Danish Girl.

TITLURILE LUNII
  TRIBES OF EUROPA2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță: TRIBURILE EUROPEI.

Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, alături de Maximilian Vetter, au produs această aventură sci-fi impresionantă. Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru propria supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

| Creat de: Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv)
| Regizor (ep. 3-5) : Florian Baxmeyer
| Scenariști (ep. 2-6) : Jana Burbach, Benjamin Seiler
| Producători executivi: Quirin Berg, Max Wiedemann & Maximilian Vetter
Cu: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Melika Foroutan, Oliver Masucci, Robert Finster, Ana Ularu, Jeanette Hain, Benjamin Sadler, Jannik Schümann și James Faulkner

DIN 19 FEBRUARIE

  MALCOLM & MARIECineastul Malcolm și iubita lui, Marie, se întorc acasă după premiera filmului său și așteaptă reacția criticilor. Dar seara ia o întorsătură neașteptată când revelațiile legate relația lor încep să iasă la suprafață, punând la încercare puterea dragostei lor. Colaborând cu cineastul Marcell Rev, Sam Levinson creează un film extrem de original, acesta fiind un tribut adus marilor iubiri de la Hollywood și, totodată, o expresie emoționantă a încrederii în viitorul cinematografiei.

| Scris și regizat de: Sam Levinson
| Produs de: Kevin Turen, Ashley Levinson, Sam Levinson, Zendaya & John David Washington
Cu: Zendaya & John David Washington

DIN 5 FEBRUARIE

  TO ALL THE BOYS: ALWAYS AND FOREVERÎn timp ce se pregătește de sfârșitul liceului și de începutul vieții de adultă, Lara Jean Covey are parte de două călătorii care îi pot schimba universul și care o fac să-și imagineze felul în care va arăta viața ei după absolvire, alături de familie, de prieteni și de Peter.

| Regizat de: Michael Fimognari
| Scris de: Katie Lovejoy
| Bazat pe romanul de: Jenny Han
Cu: Noah Centineo, Lana Condor, Janel Parrish, Madeleine Arthur, Sarayu Blue, Emilija Baranac

DIN 12 FEBRUARIE

 SERIALE ORIGINALE NETFLIX
SERIAL NOU
FIREFLY LANE
Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

DIN 3 FEBRUARIE

SEZON NOU
HACHE: SEZONUL 2
Un an mai târziu, H are ocazia de a pune pe picioare un laborator de producție de heroină, dar conspirația asociaților și o rudă care face probleme îi complică planurile.

DIN 5 FEBRUARIE

SERIAL NOU
INVISIBLE CITY
În timp ce anchetează o moarte misterioasă, un bărbat este antrenat în lupta dintre lumea oamenilor și un tărâm populat de creaturi mitologice.

DIN 5 FEBRUARIE

SERIAL NOU
CAPITANI
Detectivul Luc Capitani investighează moartea misterioasă a unei adolescente după ce trupul ei e găsit într-o pădure de lângă un sat din nordul Luxemburgului.

DIN 11 FEBRUARIE

SERIAL NOU
BURIED BY THE BERNARDS
Un reality-show în care întreprinzătoarea familie Bernard gestionează o casă de pompe funebre și ajută familiile îndurerate să le spună adio celor dragi.

DIN 12 FEBRUARIE

SERIAL NOU
THE CREW
Șeful echipajului dintr-un garaj NASCAR se trezește în conflict cu membri ai generației Y, care pun bază pe tehnologie și urmează să modernizeze echipa. Cu Kevin James.

DIN 15 FEBRUARIE

SERIAL NOU
BEHIND HER EYES
O mamă singură e atrasă într-un joc psihologic parșiv atunci când începe o aventură cu șeful ei psihiatru și se apropie și de soția lui enigmatică.

DIN 17 FEBRUARIE

SEZON NOU
MEATEATER: SEZONUL 9 PARTEA 2
Steve decide să vâneze cerb-catâr, rață, curcan sălbatic, urs și elan de-a lungul călătoriilor sale prin inima Statelor Unite, în cele mai faimoase locuri de vânătoare.

DIN 17 FEBRUARIE

SERIAL NOU
LOVESTRUCK IN THE CITY
După o aventură la malul mării, un arhitect pătimaș se îndrăgostește de o femeie cu spirit liber și decide să o reîntâlnească pe străzile din Seul.

DIN 23 FEBRUARIE

SERIAL NOU
GINNY & GEORGIA
După ce petrec ani de zile pe fugă, o mamă și fiica ei adolescentă încearcă să-și creeze o viață normală în Noua Anglie. Din păcate, trecutul mamei le amenință viitorul.

DIN 24 FEBRUARIE

 FILM NETFLIX
BLACK BEACH 

Un avocat cu un viitor promițător se vede obligat să-și înfrunte trecutul atunci când acceptă să negocieze cu un răpitor care i-a fost prieten.

DIN 3 FEBRUARIE

SPACE SWEEPERS

În căutare de gunoaie spațiale și visuri îndepărtate în anul 2092, patru inadaptați dezgroapă secrete explozive când încearcă să vândă un umanoid picat din cer.

DIN 5 FEBRUARIE

NEWS OF THE WORLD

Un veteran al Războiului Civil American care călătorește din oraș în oraș citind știrile străbate Texasul pentru a duce o fetiță orfană la noua ei casă.

DIN 10 FEBRUARIE

RED DOT

Într-o excursie menită să le salveze relația, un cuplu căsătorit ajunge să lupte pentru supraviețuire în sălbăticie, fugind de un necunoscut care îi vânează.

DIN 11 FEBRUARIE

I CARE A LOT

O femeie desemnată tutore legal pentru bătrânii de la un azil descoperă că una dintre clientele ei ideale nu e cine pare a fi.

DIN 19 FEBRUARIE

LITTLE BIG WOMEN

O familie se confruntă cu decesul tatălui înstrăinat și cu rămășițele vieții pe care a trăit-o departe.

DIN 5 FEBRUARIE

THE LAST PARADISO

În Italia anilor ’50, un spirit liber și pasional visează la iubire, dreptate și o viață mai bună până când o idilă interzisă pune totul în pericol. Bazat pe fapte reale.

DIN 5 FEBRUARIE

THE MISADVENTURE OF HEDI AND COKEMAN

O comedie vulgară bazată pe serialul web, în care doi dealeri disfuncționali își folosesc legăturile de familie pentru a-și revigora afacerea cu droguri din Paris.

DIN 10 FEBRUARIE

SQUARED LOVE

Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.

DIN 11 FEBRUARIE

CRAZY ABOUT HER

După o noapte toridă împreună, Adri descoperă că singura șansă de a o revedea pe Carla este să devină pacient la centrul psihiatric unde este internată.

DIN 26 FEBRUARIE

 COMEDII NETFLIX
TIFFANY HADDISH PRESENTS: THEY READY: SEZONUL 2Tiffany Haddish invită pe scenă un nou grup de comedieni, fiecare cu propriul tip de umor și viziune comică asupra vieții, ilustrate în fața unui public mascat.

DIN 2 FEBRUARIE

HATE BY DANI ROVIRA

De pe scena Soho Theater din Málaga, actorul Dani Rovira ne prezintă viziunea sa complet sinceră, necenzurată și absurdă despre omul modern.

DIN 12 FEBRUARIE

BRIAN REGAN: ON THE ROCKS

Un nou spectacol special de stand-up oferit de Brian Regan.

DIN 23 FEBRUARIE

 DOCUMENTARE NETFLIX
STRIP DOWN, RISE UPDorind să-și recapete încrederea în sine și controlul asupra vieții, câteva femei explorează îmbinarea mișcării și a sensului în cadrul unui program de dans la bară.

DIN 5 FEBRUARIE

CRIME SCENE: THE VANISHING AT THE CECIL HOTELCecil Hotel atinge notorietatea maximă în momentul dispariției Elisei Lam. Tenebrele istoriei crimei, de la creatorul serialului „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.

DIN 10 FEBRUARIE

PELÉ

Un documentar despre povestea faimosului fotbalist Pelé, dorința lui de a atinge perfecțiunea și statutul legendar care i-a fost atribuit de-a lungul timpului.

DIN 23 FEBRUARIE

 NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
ANIMALS ON THE LOOSE: A YOU VS. WILD MOVIEGardul din jurul unui sanctuar pentru animale din Africa de Sud ajunge brusc să nu mai funcționeze, iar Bear Grylls este chemat în ajutor. Un program special interactiv.

DIN 16 FEBRUARIE

KID COSMIC

În acest serial animat produs de creatorul animației „Fetițele Powerpuff”, un băiat straniu și inventiv capătă superputeri după ce găsește cinci inele cosmice.

DIN 2 FEBRUARIE