Logitech a lansat un controller pentru iPhone (VIDEO)

Data: 20/11/2013 | Autor: .

Logitech PowershellLogitech a lansat Logitech PowerShell Controller + Battery, un dispozitiv cu butoane de joc asemănătoare unei console. Acesta este compatibil cu modelele iPhone 5s, iPhone 5 și iPod touch (a cincea generație) ce rulează cu sistemul de operare iOS 7.

Pentru a folosi acest nou tip de consolă de gaming, trebuie sa introduci iPhone-ul sau iPod-ul touch în controller la fel ca în cazul unei carcase standard.

Butoanele analogice ale Logitech PowerShell Controller + Battery oferă experiența familiară a gaming-ului pe consolă, datorită dPad-ului, butoanelor shoulder și butoanelor ce permit controlul modului de joc.

Poți folosi întreg ecranul pentru a vedea jocul, iar forma ergonomică își permite să te joci pentru perioade mai lungi. Controller-ul portabil intră cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică, așa că te poți juca oriunde mergi.

Cu iPhone sau iPod touch conectat la controller, vei avea acces la butoanele de pornit/oprit, volum, cameră, sistem audio, jack de căști și port-ul de încărcare. Iar bateria de 1500 mAh a controller-ului mărește autonomia bateriei lui iPhone 5s, iPhone 5 sau celei de-a cincea generații iPod touch. În plus, poți reîncărca ambele baterii fără a îndepărta telefonul din controller.

Controller-ul este compatibil cu un număr mare de jocuri care funcționează în concordanță cu framework-ul iOS 7: Bastion, Fast&Furios:The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD și Nitro, și multe altele, disponibile în magazinul Apple App Store.

Logitech PowerShell Controller + Battery este disponibil pentru pre-comandă pe Logitech.com la prețul de 99,99 euro.

Dispozitivul va fi disponibil în magazinele Apple și în alte magazine la nivel global începând cu luna decembrie.