Logitech lanseaza un mouse considerat revolutionar

Data: 5/01/2012 | Autor: .

Logitech va lansa, saptamana viitoare, la Consumer Electronic Show (10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas), mouse-ul Logitech Cube. Cu al sau design unic, dispozitivul reconcepe ideea  de mouse cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce ofera o experienta fina a scrolling-ului, similara cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone.

 

Cand este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll in directia impusa de degetul pe panoul principal. Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ridici dispozitivul in aer iar cateva momente mai tarziu acesta se va afla in modul de presenter.

Trecerea catre urmatorul slide se face prin apasarea partii superioare a mouse-ului iar daca vrei sa revii, trebuie sa intorci mouse-ul și sa apeși din nou.

Logitech Cube vine insotit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz și la care poti conecta pana la șase dispozitive. Poti adauga o tastatura sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fara sa te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat in cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals.

Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul companiei, www.logitech.com, incepand cu aceasta luna, la un pret de 69,99 Euro.