Man vs. Machine. Un joc online de Cartea Recordurilor

Data: 26/01/2012 | Autor: .

menFundatia suedeza Much Different va organiza, pe 29 ianuarie, cel mai spectaculos joc colectiv de tip First Person Shooter din istorie, performanta pe care vrea sa o inscrie in Cartea Recordurilor.

La jocul online Man vs. Machine va putea lua parte oricine are acces la internet, in limita a 1000 de jucatori. Organizatorii promit o experienta de joc spectaculoasa, primul razboi dintre oameni si masini.

Pentru pasionatii FPS este bine de precizat ca nu va fi un joc intreg ci doar o singura sesiune, disponibila pe pagina de internet a fundatiei.

Cei de la Much Different spun ca jocul, construit pe Unity engine, va testa o noua tehnologie de online games care presupune accesul concomitent in joc la un numar record de utilizatori si, foarte interesant, fara lag-uri (intarzieri).

Daca ai o conexiune de minim 31 kb/s, vei putea participa fara probleme la batalie, promit organizatorii. Ramane de vazut.

Interesant este si faptul ca cei 1000 de jucatori vor intra pe un singur server pus la dispozitie de PikkoServer.

Jocul va incepe duminica, 29 ianuarie, la ora 4pm CET /3PM GMT/7am PST.

Cititi mai multe detalii despre acest joc pe pagina oficiala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *