Mercador.ro dispare! Isi schimba numele in OLX.ro

mercadorDupa ce au cheltuit milioane de lei pe promovarea brandului mercador.ro, unul si asa destul de arid din punct de vedere al comunicarii, grupul Naspers a decis sa ii schimbe numele in OLX.ro. Daca nu ati inteles nici aceasta noua denumire, e bine sa stiti ca numele OLX.ro provine din expresia “online exchange”.

Potrivit unui comunicat de presa, doar numele si logo-ul brandului au fost schimbate, restul operatiunilor din cadrul platformei urmand a se desfasura ca si pana in prezent.

De la lansarea in Romania in 2010, Mercador.ro a prezentat peste doua milioane de anunturi online gratuite.

Conform unui studiu realizat de GfK la finalul anului 2013, citat de companie, Mercador.ro s-a aflat pe primul loc in ceea ce priveste notorietatea la nivelul site-urilor de anunturi din Romania.

De asemenea, Mercador.ro este cel mai accesat site din nisa sa, cu aproximativ 4,3 milioane de utilizatori unici la nivel lunar (SATI.ro).

In acelasi timp, si alte site-uri ce apartin grupului Naspers din Bulgaria, Ungaria, Polonia, Kazakstan si Belarus vor trece prin acest proces de rebranding, alaturandu-se platformelor de anunturi ce poarta acelasi nume in peste 100 de tari. Numele OLX.ro provine din expresia “online exchange”.