MetaWatch. Cum arata primul smartwatch de lux (VIDEO)

Data: 9/01/2014 | Autor: .

metawatch_gadgetreport

MetaWatch, compania lansata de fostii ingineri de la Fossil, a anuntat lansarea unei linii de ceasuri inteligente de lux.

Desenate de Frank Nuovo, fostul designer de la Vertu, gadgeturile MetaWatch ofera o varianta premium pentru cei aflati in cautarea unui smartwatch ceva mai pretentious decat cele clasice, din plastic si metal.descărcare

Noile ceasuri MetaWatch vin cu acelasi tip de display folosit si de Pebble, de 96 x 96 pixeli, insa calitatea este mult superioara, atat din punct de vedere al carcasei din otel cat si a curelelor din piele, cu design si finisaje de lux.

Ceasurile MetaWatch se conecteaza la telefon prin bluetooth 4.0 si se sincronizeaza atat cu telefoanele iPhone cat si cu cele pe Android.

Disponibile in mai multe culori, ceasurile MetaWatch vor fi lansate in magazinele BestBuy din SUA in primavara. Specificatiile tehnice si preturile nu au fost anuntate.

Daca e sa judecam dupa primele imagini, probabil vor cantari tot 60 de grame, la fel ca si versiunile anterioare, vor fi rezistente la apa si praf, vor include senzori de lumina si miscare si vor avea o autonomie de 5-7 zile.