Microsoft Surface Book. Cum arată „the ultimate laptop”

Microsoft Surface Book

Cu acest slogan îşi promovează Microsoft primul său laptop vândut sub marcă proprie cu Windows 10 Pro. Un gadget versatil, căruia îi poţi desprinde ecranul, şi care atentează la supremaţia MacBook Pro. Configuraţia tehnică este una cu adevărat spectaculoasă.

Microsoft Surface Book vine cu un ecran de 13,5 inchi touchscreen, PixelSense, prins într-o carcasă din magneziu, argintie, subţire şi elegantă.

Laptopul beneficiază de cele mai noi procesoare de la Intel, de generaţia a şasea, i5 şi i7, are video Intel HD 520 sau Nvidia (in funcţie de configuraţie), 8 sau 16 GB de RAM, o tastatură iluminată, două mufe USB 3.0, cardSD, şi o autonomie remarcabilă, de 12 ore.

La capitolul spaţiu de stocare, Microsoft Surface Book include SSD-uri de 128GB, 256GB, 512GB sau 1TB.

Surface Book funcţionează şi sub formă de tabletă, ecranul putând fi desprins foarte uşor de tastatură. Gadgetul poate fi controlat, bineinţeles, şi cu un stylus care are o autonomie de până la un an!

Microsoft Surface Book vine şi cu două camere foto-video de 8 respectiv 5 MP, cu autofocus, capabile să înregistreze la 1080p HD. Laptopul are două difuzoare frontale, cu Dolby® audio.

La capitolul conectivitate, Microsoft Surface Book oferă conexiuni 802.11ac Wi-Fi wireless şi Bluetooth 4.0.

Gadgetul include Office Pro şi Adobe Photoshop şi va ajunge în magazine în această lună, la preţul de 1499 dolari.