Minions face furori în cinematografe. Vezi imagini din film

Data: 13/07/2015 | Autor: .

minions

Filmul de animaţie Minions, de Kyle Balda şi Pierre Coffin, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 115,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor.

Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească şi sunt afectaţi de o depresie profundă.

Dar un minion pe nume Kevin are un plan: împreună cu rebelul adolescent Stuart şi cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou şef pe care ei şi fraţii lor să-l urmeze supuşi, informează Realitatea.net

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, în cele din urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existenţa lor: aceea de a-şi salva specia de la anihilare.

Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru Minions se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american de weekend a coborât liderul săptămânii trecute, filmul „Jurassic World”, care a avut încasări de 18,1 milioane de dolari. După ce a devenit în weekendul de debut primul film din lume care a depăşit pragul încasărilor de 500 de milioane de dolari, „Jurassic World” continuă să aibă o evoluţie fulminantă şi a ajuns la încasări de 1,46 de miliarde de dolari la nivel mondial. „Jurassic World” îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard şi este regizat de cineastul Colin Trevorrow.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american s-a situat animaţia „Întors pe Dos/ Inside Out”, cu încasări, de vineri până duminică, de 17,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, a cărei viaţă este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco.