Misfit, brăţările de fitness cu baterie de 6 luni

Data: 2/04/2016 | Autor: .

Misfit-Shine-2-gadgetreport.roMisfit Shine si Misfit Flash se pot purta in mai multe moduri, nu doar la incheietura mainii.

Dacă vrei o bratara de fitness, gândeşte-te în primul rand la functionalitate si mai putin la aspectul accesoriului. La urma urmei, la echipamentul de sala se preteaza si o bratara simpla de silicon.

Totusi, cum ar fi sa ai un accesoriu de fitness creat pentru a fi purtat in timpul antrenamentelor, dar care nu face nota discordanta nici cu tinuta de birou, nici cu outfit-ul pe care-l imbraci la un eveniment festiv?

Daca vrei sa afli raspunsul, incearca smartband-urile de fitness de la Misfit, disponibile intr-o varietate de culori – de la negru, gri si bej, pana la rosu, visiniu, vernil, albastru, roz sau turcoaz. Cu un ecran circular minimalist, subtire, marcat de un sir de lumini discrete, acestea iti pot indica atat ora, cat si punctul in care te afli fata de obiectivul propus pentru ziua respectiva.

Pe langa designul modular pe care il au, accesoriile sunt dotate cu o baterie rezistenta, care nu trebuie schimbata mai devreme de sase luni. In plus, se conMisfit-Shine-2-Lifestyleecteaza automat la Wi-Fi, iar odata deschisa aplicatia Misfit App, se sincronizeaza instantaneu cu telefonul tau, prin BLE (Bluetooth Low Energy).

Astfel, dupa ce colecteaza informatiile despre activitatile tale fizice, le transforma zilnic in diagrame si statistici usor de citit, pe care le poti urmari direct de pe smartphone. In functie de rezultatele obtinute din aplicatie, iti poti stabili obiective pentru un stil de viata mai sanatos, iar accesoriile  te vor ajuta sa le atingi. Smartband-urile  Shine sunt compatibile doar cu dispozitive ce ruleaza pe Android si iOS, in timp ce Flash, si cu cele ce ruleaza pe Windows.

Misfit Shine gadgetCe fac, concret, smartband-urile? Iti monitorizeaza durata si calitatea somnului, dar si activitatile fizice – jogging, inot, fotbal, baschet, ciclism, mers pe jos – contorizand distanta parcursa, numarul de pasi efectuati si caloriile consumate.

Le poti lua cu tine la piscina fara nicio problema, fiindca sunt rezistente la apa, insa daca inoti in ape mai adanci (in vacante mai ales), tine minte sa nu te scufunzi cu ele la mai mult de 50 m.

Renuntand la bratara din silicon, poti purta accesoriul la gat, in buzunar, la reverul sacoului sau ca breloc. Interesant, nu?