Misiune: Imposibila – Ghost Protocol, cel mai vizionat film de americani

Data: 26/12/2011 | Autor: .

Filmul „Misiune: Imposibila – Ghost Protocol” ocupa prima pozitie in box office-ul din Statele Unite. Potrivit Reuters, care citeaza boxofficemojo.com, al patrulea lungmetraj din franciza „Misiune: Imposibila” a obtinut incasari de 26,5 milioane de dolari de vineri pana duminica in cinematografele din Statele Unite siCanada.

„Misiune: Imposibila – Ghost Protocol” a urcat doua locuri in clasamentul celor mai vizionate filme fata de saptamana trecuta, relateaza showbizreport.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=cfCw5h6ivdU

Pe locul II in top s-a clasat filmul „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor/ Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, cu incasari de 17,8 milioane de dolari.  Cel de-al doilea film din seria „Sherlock Holmes”,  regizat de Guy Ritchie, ii are in distributie pe Jude Law, Noomi Rapace si Robert Downey Jr.

httpv://www.youtube.com/watch?v=td2Zjdjqhhs

Podiumul este completat de „Alvin si veveritele: Naufragiatii/Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked”. Filmul de animatie a inregistrat incasari de 13,3 milioane de dolari, coborand o pozitie in top, fata de saptamana precedenta.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZeqYxxD3tF4

Pe locurile urmatoare in topul celor mai vizionate filme in cinematografele din SUA s-au clasat „Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo”, cu incasari de 13 milioane de dolari, „Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului”, regizat de Steven Spielberg in 3D, cu incasari de 9,1 milioane de dolari, comedia „We Bought a Zoo”, cu 7,8 milioane de dolari si comedia romantica „De anul nou/ New Year’s Eve”, cu Robert de Niro si Jon Bon Jovi, care a adunat 3 milioane de dolari.

Ultimele doua locuri in Top 10 au fost ocupate de filmul de animatie „Marea cursa de Craciun/ Arthur Christmas”, cu incasari de 2,7 milioane de dolari, si al patrulea lungmetraj din franciza „Twilight” – „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, cu incasari de 2,1 milioane de dolari.