Mos Craciun vine din China! Cele mai interesante gadgeturi pentru sarbatori

Data: 2/11/2016 | Autor: .

Mos Craciun vine din China! Cele mai interesante gadgeturi de pe Gearbest.com

Chinezii de la GearBest.com au lansat, deja, primele promotii pentru sărbătorile de Crăciun. Pornind de la ideea că mai bine comanzi cadourile din timp, decât să te trezeşti în ultimul moment că nu găseşti ce te interesează sau că preţurile au crescut brusc, pe cunoscutul portal IT&C găsiţi, în această perioadă, o gamă largă de gadgeturi, la preţuri excelente.

rwatch-r10Printre gadgeturile care ne-au atras atentia se afla ceasul-telefon RWATCH R10 Smart Watch GSM Phone, un smartwatch care, la 19,99 dolari, oferă toate facilităţile devenite standard în domeniu, de la preluarea apelurilor şi mesajelor la monitorizarea activităţii fizice etc. Ceasul rulează Android şi vine în mai multe culori.

bandTot din gama gadgeturilor care se conectează la telefon, este interesantă şi brăţara smart SMA – BAND Dynamic Heart Rate Monitoring Smart Wristband . Pentru 23,99 dolari (adică 96 lei), veţi putea să vă monitorizaţi activităţile fizice şi să o folosiţi pe post de ceas.

tevise-8378Daca va plac ceasurile clasice, automate, aveţi ocazia să cumpăraţi unul cu un look masculin, foarte cool, la numai 25,20 dolari. Tevise 8378 Automatic Mechanical Male Watch nu are nevoie de baterii şi este construit din oţel inoxidabil. Designul ne-a dus cu gândul la un Citizen.

Alte gadgeturi care merita toţi banii, fiind foarte bune de cadouri de sărbători, sunt căştile wireless.

Am selectat, în primul rând, modelul Bluedio T2+ Wireless Bluetooth V4.1 Stereo Headphone Headset Support TF , disponibil pe negru si albastru, pe care le-am testat, aici pe GadgetReport.ro, şi care au o autonomie, atenţie, de până la 30 de zile!bluedio-t2

awei-a920blCăştile costă numai 26,96 dolari (108 lei), iar preţul este unul foarte bun, în condiţiile în care în România le găseşti pe OLX la preţuri de peste 250 de lei. Au o construcţie solidă şi se aud foarte bine. Un tutorial video cu ele îl vedeţi pe GadgetReport.ro, pe acest LINK.

Tot la capitolul căşti bluetooth, ne-a mai plăcut şi modelul Awei A920BL Wireless Bluetooth 4.1 Sport Stereo Earphone, vândut de Gearbest.com la preţul de 12.22 dolari.

beelink-x2Din oferta de Crăciun am mai ales consola tv Beelink X2 TV Box 4K H.265 Decoding care, la 28.07 dolari, îţi transformă televizorul într-unul inteligent, cu Android TV, dar şi tableta Teclast X80 Plus Tablet PC Windows 10 + Android 5.1, un gadget care, la 98 de dolari, vine cu un procesor Intel Atom X5-Z8300 (Cherry Trail T3-Z8300) Quad Core 1.44GHz (up to 1.84GHz) grafica Intel HD Graphic Gen8 processor, 2GB + 32GB, Windows 10 şi Android 5.1.teclast-x80

Practic, cu 400-500 de lei, veţi putea cumpăra toate cadourile de Crăciun. Sună interesant, nu? Toate ofertele le vedeţi pe Gearbest.com.