Motorola XOOM trece pe Android 4.0

Data: 18/01/2012 | Autor: .

Utilizatorii tabletelor Motorola Xoom au inceput sa primeasca update-ul la noul sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, relateaza XDA Developersblog.

Mai multi utilizatori din Statele Unite au relatat ca au primit update-ul desi, la nivel oficial, Motorola nu a anuntat declansarea campaniei.

XDA Developersblog afirma ca a primit semnale numai din SUA si ca, in absenta unui anunt oficial, nu se stie cand vor fi lansate si versiunile de software pentru restul lumii.

Motorola’s XOOM a fost, la vremea lansarii sale, prima tableta cu Android 3.0, fiind una dintre cele mai bune gadgeturi lansate de firma americana.

In noiembrie 2011, Motorola a lansat noile versiuni ale tabletei XOOM. Noile gadgeturi XOOM 2 si XOOM 2 Media Edition vin cu cu diagonale de 10,1 (26 cm) sau 8,2 inci (20 cm) si folosesc un procesor dual-core la 1,2Ghz si 1 GB de RAM. Beneficiaza de spatii de stocare de 16 GB.

Ambele gadgeturi vin echipate cu doua camere, una de 5 MP si o alta pentru conferinte de 1,3 MP. Tabletele ruleaza Android 3.2 Honeycomb.