Netflix a început filmările pentru sezonul 3 din La Casa De Papel 

Netflix a început filmările pentru sezonul 3 din La Casa De Papel Netflix a lansat primele imagini de la începerea producției Fabrica de Bani / La Casa De Papel partea a 3-a, care va fi lansată pe Netflix la nivel global în 2019. Serialul este unul dintre cele mai bune producții de acțiune europene din ultimii ani, relatează GadgetReport.ro 

Într-un video cu primele imagini, acompaniat de piesa iconică „Bella Ciao”, câteva fețe cunoscute se pregătesc de citirea scenariului pentru partea a 3-a, alături de noi membri ai distribuției, precum Hovik Keuchkerian („Bogota”), Najwa Nimri („Alicia”),Fernando Cayo (‘Tamayo) și deja cunoscutul Rodrigo de la Serna („Inginerul”).

Din echipa de distribuție care se întoarce fac parte: Úrsula Corberó („Tokio”), Álvaro Morte („Profesorul”), Jaime Lorente („Denver”), Miguel Herrán („Rio”), Darko Peric („Helsinki”), Alba Flores („Nairobi”), Esther Acebo („Estocolmo”), Itziar Ituño(„Raquel Murillo”), Enrique Arce („Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) și Mario de la Rosa (Suarez), care apar alături de creatorul seriei Álex Pina și regizorul Jesús Colmenar.

O nouă surpriză pentru fanii seriei este prezența lui „Berlin” (Pedro Alonso), care a murit la finalul jafului din partea a 2-a. Prezența lui Berlin în filmare răspunde speculațiilor din partea fanilor în legătură cu adevărata lui soartă.

Fabrica de Bani / La Casa De Papel a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, atunci când părțile 1 și 2 au fost lansate pe Netflix la nivel global în 2018. Serialul este produs de Vancouver Media. Netflix a anunțat recent o înțelegere cu Álex Pina, creatorul La Casa De Papel.