Netflix, subtitrat in limba romana! Au apărut primele traduceri pentru filme şi seriale

Netflix subtitrat in limba romana

Serviciul de filme şi seriale online Neflix a început să afişeze primele subtitrări în limba română. Pe lista producţiilor traduse se află deja peste 100 de filme din toate genurile, de la cele clasice, la filme de acţiune, SF, desene animate, comedii şi seriale, relatează GadgetReport.ro

Casablanca, Comoara din Sierra Madre, Şoimul Maltez, Vrăjitorul din Oz, Odiseea Spaţială 2001, Pe Aripile Vântului, The Shining, Băieţi Buni, Matrix, Batman, Ultimul Samurai dar şi filme noi precum Man of Steel, We’re the Millers sau Hangover 3 sunt doar câteva dintre filmele Netflix cu subtitrare în limba română.

20160722_215108Pentru a selecta subtitrarea corectă, nu trebuie decât să deschideţi filmul şi să alegeţi opţiunea de subtitrare.

Joris Evers,  vicepreşedintele Netflix Europa, declara, recent, cu ocazia ICEEfest, că până la finele anului vor exista subtitrări în română pentru toate producţiile oferite de Netflix.

Joris Evers a estimat că, până în 2023, o treime dintre români vor avea abonament la Netflix. Altfel spus, vor avea Netflix subtitrat in limba romana.

Dacă vreţi să vă abonaţi la Netflix, ar fi bine, în primul rând, să vă verificaţi conexiunea de internet. Filmele şi serialele sunt transmise online, aşa că aveţi nevoie de internet de calitate.

Cel mai simplu test îl faceţi pe Fast.com. Pe pagina respectivă, lansată de Netflix, aflaţi, în timp real, câţi Mbps vă oferă conexiunea pe care o aveţi acasă sau la serviciu.

Netflix avertizează clienţii, încă dinainte de a contracta un abonament, că dacă vor să vadă filmele şi serialele la calitate HD sau 4K, au nevoie de o conexiune foarte bună de internet. În România, serviciile Netflix funcţionează la o viteză excelentă.

Screenshot_20160723-074949Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge pînă la 11,99 euro, varianta premium. Vă recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că puteţi să rulaţi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro puteţi să vedeţi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Plata o faceţi cu cardul sau cu paypal, direct pe site-ul Netflix.com. Toate tranzacţiile sunt securizate, aşa că nu aveţi de ce să vă fie teamă. Puteţi activa subscripţia automată, astfel încât Netflix să îşi ia singur banii de abonament, în fiecare lună.

Dacă vreţi să vedeţi Netflix subtitrat in limba romana, o puteţi face pe telefon, tabletă sau PC, iar dacă vreţi să urmăriţi programele pe un ecran mai mare, aveţi nevoie de un SMART TV.

Dacă nu aveţi un smart TV şi vreţi să vedeţi Netflix subtitrat in limba romana pe orice televizor, puteţi lega laptopul sau televizorul printr-un cablu HDMI sau printr-un dongle în genul Chromecast.

Cum folosiţi un Chromecast 1 sau Chromecast 2 aflaţi din tutorialele video GadgetReport.ro

Toate detaliile le aflaţi de AICI.