Nike Fuelband. O bratara HighTech care te ajuta sa fii sanatos

Data: 31/01/2012 | Autor: .

Nike a lansat, zilele trecute, primele spoturi video de promovare pentru unul dintre cele mai interesante gadgeturi care le-a lansat vreodata – bratara de fitness Nike Fuelband.

Cu Fuelband, Nike spera sa se impuna in piata gadgeturilor dedicate activitatilor sportive. Principalii sai concurenti sunt Striiv, Motoactv si Jawbone Up.

Fuelband este, in esenta, o bratara din cauciuc dotata cu un microcip, un sensor de lumina si un accelerometru care ii permite sa calculeze numarul pasilor parcursi, caloriile consumate si cat timp ai facut miscare.

Datele sunt afisate pe un display cu LED-uri. Nike Fuelband se conecteaza la PC cu ajutorul unul cablu miniUSB sau prin Bluetooth. Aplicatia speciala iti permite sa vizualizezi datele si sa iti setezi diverse programe.

Gadgetul se conecteaza prin Bluetooth si la iPhone si iPad, iar aplicatia dedicata iti da posibilitatea sa iti vezi progresele zi de zi.

Gadgetul are o autonomie de 4 zile si este rezistent la apa.  Costa 149 de dolari.

Mai multe detalii despre Nike Fuelband puteti afla de pe site-ul oficial.

Produsul va fi lansat pe piata americana pe 22 februarie, pe 1 mai in Marea Britanie si apoi, treptat, si in restul lumii.