Noi detalii despre Star Wars VII, filmul care va relansa celebra saga SF (VIDEO)

Data: 14/01/2014 | Autor: .

star-wars-6-650x0

Studiourile Disney lucreaza la foc continuu la productia noului episod din celebra saga Star Wars.  Filmul, intitulat Rebels, va fi lansat pe data de 18 decembrie 2015.  

Star Wars VII va fi regizat de JJ Abrams, iar scenariul este scris de Lawrence Kasdan (Raiders of the Lost Ark, The Empire Strikes Back si Return of the Jedi.).

Despre  noua serie pregatita de studiourile Disney, GadgetReport.ro a relatat, anterior, ca  ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher.

Jesse Plemons ar putea juca rolul lui The Inquisitor

Jesse Plemons ar putea juca rolul lui The Inquisitor

Surse de la Disney, citate de DigitalTrends, afirma ca povestea va pune accentul pe copilaria celor trei eroi. In film vor aparea si noi personaje ce vor fi interpretate, printre altii, de Jesse Plemons, Michael Fassbender, Adam Driver si Hugo Weaving.

Plemons, care l-a interpretat pe Todd in serialul Breaking Bad, ar fi avut deja o intalnire cu Abrams pentru a discuta despre rolul din Star Wars VII, cel mai probabil pe cel al noului personaj negativ – The Inquisitor.  Locotenentul lui Darth Vader, acesta va primi misiunea de a vana cavalerii Jedi.

Weaving si Fassbender ar urma sa joace rolurile unor comandanti ai Imperiului.

Potrivit cotidianului Express, un lucru este sigur. Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars Rebels va aduce un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Mai multe amanunte aflati din clipul video de mai jos.

Stuntpeople a lansat pe youtube un clip video in care prezinta cateva dintre efectele speciale care ar putea fi incluse in noile episoade din Star Wars.

Clipul video, de 1.15 minute, prezinta o lupta “clasica” intre Darth Vader si Luke Skywalker cu sabii laser. Imaginile, prelucrate pe calculator, sunt cu adevarat spectaculoase, reusind sa redea la un nivel foarte credibil aceasta confruntare.

Atentie, vorbim de un clip realizat de un grup de entuziasti care incearca sa anticipeze efectele speciale din noul Star Wars.

Dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones. Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.

Mai multe detalii, pe StarWars.com