Noi imagini cu prototipul Samsung Galaxy Watch4

Data: 5/07/2021 | Autor: .

Samsung Galaxy Watch4 va debuta în luna august și va ajunge în magazine la 1 septembrie, alături de noile smartphone-uri pliabile Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3. Până să le vedem oficial, am primit noi informații care vin să contureze specificațiile și cum vor arăta noile generații.

Potrivit GSM Arena, sud-coreenii vor lansa în 28 august două variante de Samsung Galaxy Watch4 – o variantă cu un look clasic (botezată Classic) și un Watch4 Active, cu un look ceva mai spectaculos, dedicate celor care își monitorizează atent performanțele sportive.

În ambele variante, vom avea trei dimensiuni, de 42 mm, 44 mm și 46 mm, și trei culori – alb, gri și negru.

Ambele ceasuri Samsung Galaxy Watch4 vor rula sistemul de operare One UI Watch, lansat recent, și care a fost dezvoltat în parteneriat cu Google, un software care înglobează cele mai bune programe din Wear.

Samsung și-a prezentat skin-ul (pentru că da, dispozitivele Wear vor avea skin-uri la fel ca telefoanele Android) acum câteva zile la MWC Barcelona.

Carcasa lui Samsung Watch4 Classic va fi fie din oțel inoxidabil sau din aluminiu, în funcție de versiune.

Ecranul va fi protejat de Gorilla Glass DX sau DX +, primul pe versiunea din oțel inoxidabil, cel din urmă pe ceasurile din aluminiu.

DX + este mai moale și astfel „se potrivește” mai bine cu aluminiul. În plus, are o rezistență mai bună la zgârieturi. Watch4 Classic are o rezistență la apă de 5ATM și va fi, de asemenea, certificat MIL-STD-810G.

Orice curea de ceas de 20 mm va funcționa cu Watch4 Classic, în timp ce în cutie veți obține două dimensiuni – S / M și M / L (a la Fitbit).

Samsung prezintă noua interfață pentru ceasuri, One UI Watch