Noi imagini cu Surface Duo, proiectul de telefon/tabletă anunțat de Microsoft

Data: 11/02/2020 | Autor: .
Noi imagini cu Surface Duo

Noi imagini cu Surface Duo

Microsoft a dezvăluit Surface Duo în octombrie anul trecut însă, de atunci, nimic nu s-a mai întâmplat. Dincolo de prezentarea acestuia, gadgetul s-a întors în sertartele Microsoft, surse neoficiale acreditând ideea că va fi lansat abia spre sfârșitul anului 2020, relatează GadgetReport.ro

Un videoclip postat pe YouTube de Israel Rodriguez  (The Verge ), arată pe cineva – probabil un angajat Microsoft sau un dezvoltator – folosind Surface Duo pe SkyTrain de la Vancouver. 

Deși pare aproape identic cu ceea ce Microsoft a arătat în octombrie, acest prototip pare să prezinte un blitz orientat în față, semn că Microsoft lucrează încă la forma finală a telefonului/tabletă.

Surface Duo are doua display-uri de 5.6 inchi ce se pot roti 360 de grade, ceea ce ii permite plierea completa, astfel incat devine o tableta de 8.3 inchi.

Utilizatorii pot folosi doua aplicatii diferite in acelasi timp datorita celor doua ecrane si Duo poate fi transformat si in modul landscape – cel de-al doilea display devine o tastatura.

Potrivit Wired, Surface Duo are un procesor Snapdragon 855, insa anumite elemente ale dispozitivului nu sunt finalizate inca (nu se stie daca va avea o camera spate, de exemplu).

Surface Duo e prima incercare a Microsoft de a se reintoarce pe piata smartphone-urilor dupa ce platforma Windows Phone a fost inchisa in 2017. Dispozitivul pare sa fie mai mult decat un telefon obisnuit, cu abilitati ce l-ar putea situa in categoria calculatoarelor de buzunar, o reusita notabila pentru Microsoft.