Un nou trailer Aladdin. Will Smith, în rolul duhului din lampă

Data: 11/02/2019 | Autor: .

Un nou trailer Aladdin. Will Smith, în rolul duhului din lampă Disney a lansat, cu ocazia Premiilor Grammy 2019, un nou trailer spectaculos pentru filmul Aladdin, în care Will Smith joacă rolul Genie, duhul din lampă , relatează GadgetReport.ro

Aladdin e încă un remake marca Disney, după filmul animat din 1992. Rolul principal revine lui Mena Massoud, în timp ce Prinţesa Jasmine va fi interpretată de Naomi Scott. Will Smith va fi Genie, faimosul spirit din lampă.

Dacă în primul teaser, lansat în octombrie 2018, producătorii nu au prezentat nicio imagine cu Genie, în noul material video îl putem vedea pe celebrul actor Will Smith machiat și îmbrăcat într-un costum original.

Rolul ,,duhului’’ Genie a fost atribuit, anterior, regretatului actor Robin Williams.

Filmul Aladdin va rula în cinematografe începând din 24 mai.

Reeditarea lui Aladdin face parte din seria lansată de Disney, care și-a propus să readucă în actualitate o serie de filme clasice, printre care Alice in Țara Minunilor, Maleficent, Cenușăreasa, Frumoasa și Bestia, Cartea Junglei și Pinocchio.

Maleficent și Cenușăreasa au câștigat adus încasări de 758 respectiv 539 de milioane de dolari, iar Disney speră ca și Alladin să se apropie de aceste sume.