Un nou trailer pentru Saga Amurg: Zori de Zi Partea II

Data: 27/03/2012 | Autor: .

Producatorii Saga Amurg au lansat un nou trailer pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Filmul, cu un buget de 131 milioane dolari, va avea premiera mondiala pe 16 noiembrie.

Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward, cei doi vor avea de infruntat noi probleme ce au legatura cu Renesmee, fetita jumatate om — jumatate vampir. Bella descopera noi puteri iar viata sa este din nou in pericol din cauza clanului Volturi, relateaza ProCinema

„Dupa 18 ani in care am fost o fata complet obisnuita, am aflat ca pot straluci” anunta eroina Bella in debutul trailerului in care o vedem pe aceasta transformata in vampir, cu ochii rosii si vanand o caprioara.

Twilight, Breaking Dawn Part 2 este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart si Robert Pattison.

Intr-un interviu acordat publicatiei LA Times, presedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a mentionat ca, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a inregistrat peste 2,5 miliarde de dolari in toata lumea la box-office, nu se va incheia odata cu lansarea ultimului film din serie.