Misterele de la Puma Punku. Povestea extraterestrilor din Bolivia (VIDEO)

Data: 26/03/2012 | Autor: .

Pe youtube a aparut,  zilele trecute, un spectaculos reportaj realizat de History Channel care prezinta misterele de la Puma Punku. Expertii au dovedit stiintific ca ansamblul din muntii Boliviei a fost construit, fara indoiala, de o civilizatie net superioara.

Complexul de la Puma Punku, care dateaza de acum 14.000 de ani, cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatra taiate cu o precizie incredibila in diverse forme geometrice.

Expertii au analizat in laborator structurile respective si au ajuns la concluzia ca acestea au fost modelate cu o tehnologie necunoscuta, mult mai performanta decat cea clasica sau cu laser.

Potrivit expertilor, si modul in care au fost amplasate uriasele blocuri de piatra ridica semne de intrebare, in conditiile in care nu s-a descoperit nicio urma privind tractarea si montajul acestora.

Concluzia reportajului este ca aceste structuri au fost realizate de o civilizatie extraterestra. Urmariti mai jos unul dintre cele mai spectaculoase reportaje despre civilizatiile din trecut.